Melyik károsabb?
Figyelt kérdés
Tudom hogy egyik se a legjobb de már nem fogyni akarok, csak probálok figyelni a kajálása; szoval reggelire melyik jobb :
Graham kenyere szendvics mellé egy tejszelet , egy görög joghurt (kekszes) vagy könnyü és finom epres
ha választani kell a három közül melyiket egyem ?
2014. aug. 3. 17:01
1/7 anonim válasza:
Amit én választanék: szendvics hússal és zöldségekkel, natúr joghurt simán vagy gyümölcsökkel, gyümölcsök. A tejszeletekben nem kevés hozzáadott cukor van.
2/7 A kérdező kommentje:
tudom, de kell vmi ilyesmi az egészségesebb fajta szendvics mellé
50 kg vagyok és nem akarok tovább fogyni
2014. aug. 3. 17:09
3/7 anonim válasza:
a szendvics mar alapbol nem egeszseges:)vagy nem tudom...en nem ennem meg a felsoroltakat.
4/7 A kérdező kommentje:
a csirkemellsonkás graham kenyeres szendviccsel mi a gond?
2014. aug. 3. 19:52
5/7 anonim válasza:
hat...olvass utanna hogyan es mibol keszitik a gepsonkat...marhogyha ilyet fogyasztasz...es a graham kenyerben meg keves szazalekban van graham liszt...szoval annyi erovel ehetsz sima feher kenyeret...az egeszseges az amit te allitasz elo...hazi es nem genmanipulalt allati vagy novenyi termekekbol...:) de persze manapsag nehez azokhoz a bio termekekhez hozzajutni, felteve ha nincs foldetek meg majorsag:)
6/7 A kérdező kommentje:
hát ennyire mindenbe nem kéne belekötni sztem meg mert ez beteges
2014. aug. 3. 20:55
7/7 anonim válasza:
Nem kötök bele én semmibe, csak ha egészségről van szó akkor figyelembe kell venni az alapanyagot és annak előállitási folyamatát...elnézést kérek ha rosszul,rosszat akarva indokoltam valamit:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!