Tornázik innen valaki Péntek Enikővel?
Én igen, de csak a zóna light van meg, a többi dvd nekem túl brutális. Viszont a zóna pedig túl gyenge. De azért szeretem, Péntek Enikő pedig nagyon szimpatikus.
2014. aug. 3. 09:51
2/12 A kérdező kommentje:
Szia! Mióta csinálod? Én 12x45 percen vagyok túl eddig... Nekem a zóna light és a zóna 1. van meg, két napot zóna 1, egy nap zóna light, a 6. Nap pihi. Azért én szoktam szenvedni a light alatt is :-) Fogyni szeretnél?
3/12 anonim válasza:
Szia! Én most kezdtem a Zóna 1-et. IMÁDOM!!!! Minden reggel megcsinálok egy blokkot, du-n pedig szobabiciklizek!
Eddig Rékára kényszerültem. Sose szerettem igazából, irtóra idegesítőnek találom....DE Péntek Enikő!!!! Egyszerűen fantasztikus!!!! Persze diétázok mellette, még egy picit szeretnék fogyni. De ahogy tornázik és amiket mond...hát tényleg elhiszem, hogy egyszer én is kinézhetek hasonlóan!!!
2014. aug. 3. 19:43
4/12 A kérdező kommentje:
Szia! Réka nekem sem szimpi, és elég férfias, nem túl motiváló. :D
Mondjuk engem minden beszéd idegesit, szóval hang nélkül szoktam, zenére tornázni. Hányszor csináltad meg eddig? Hány centi, kiló vagy? Én 158/74 kiló vagyok most, néha elég nehéz megtartani magam, a derék edzést a has-popsi végén meg sem tudom csinálni, olyankor belső combozni szoktam. :D Hányszor csinálod hetente?
1 vagyok. Nekem nagyon könnyű a zóna light, mostanában anyukám tornázik rá, én csak nagyon ritkán, igaából akkor vettem, amikor még lábadoztam a balesetem után, hogy addig is valami könnyű tornát tudjak csinálni. De ettől függetlenül nagyon jó az a dvd, csak nekem több ismétlés kell, hogy megérezzem. Viszont szívesen megvenném a zóna 1.-et. De nem ugrálhatok, nem szabad fel-le ugrálnom, pl. fekvőtámaszból felugrani, ezeket mind ki kell hagynom. Mennyire jellemző a zóna 1.-ben az ugrálás? Milyen a dvd felépítése? Köszi.
2014. aug. 4. 17:29
6/12 A kérdező kommentje:
Szia! Hát, van a comb+kar zóna, és utana a has+popsi zóna, ezek 30-30 percesek kb, beszéddel és bemelegitessel,nyujtassal együtt, ezek egyátalán nem ugralosak,a has popsi földön fetrengos, a comb kar meg állós, kitörés, oldalt kitörés talán a legbonyolultabb mozdulata. A kardiókhoz nem nyultam,azok ugralosok, én asztma miatt nem tudok ugrálni.
7/12 anonim válasza:
Sziasztok! A 2. válaszoló vagyok. Én a Zóna 1-et csinálom. Az első 2 egyáltalán nem ugrálós, a többi viszont igen. Minden nap 1 blokkot csinálok reggel. Ennyi elég, mivel az a közel fél óra intenzív nagyon.
167 cm és 66 kg vagyok. Még bőven van rajtam. Diétával kb. 5 kg-tól szeretnék megszabadulni, de hónapok óta áll a súlyom. Igaz centiben nem mértem még. :) De fogom :)
2014. aug. 6. 19:44
én a has/fenék combót szoktam csinálni tőle
a fenekem kerekedett tőle:)
nem tudom ettől e, mert mellette futok és másra is szoktam tornázni
2014. aug. 7. 09:06
Csatlakozom hozzátok, én még csak egy hete csinálom a zóna light-ot. Most jutottam el addig, hogy egy szuszra megy a kardio blokk, eddig belepihentem, majd kiköptem a tüdőmet. Napi 1 has-comb vagy hát-popsi plusz kardio.
2014. aug. 22. 16:34
10/12 anonim válasza:
Sziasztok! Hogy haladtok? 2eske vagyok. A súlyom még mindig stagnál, de diétázok + zónázok rendületlenül :D
2014. aug. 24. 21:04
Kapcsolódó kérdések: