Mi a jó eget csináljak már? Sürgős
13 éves vagyok és lány. Van jó pár plusz rajtam...nem tudok mit csinálni, egyszerűen NEM MEGY LE! Pedig engem már idegesít nagyon...Tudom azt fogjátok mondani, hogy "még változni fog" de mégis hány éves koromig? És addig is mit csináljak? Nem jó ez nekem így ne kérdezzétek meg, hogy hány kg vagyok mert nem akarom elmondani :S csak valamit mondjatok amitől hamar tudok fogyni. Nem nagyon szoktak piszkálni de én tudom, hogy meglátszik. Segítsetek lécci.
Ui: Nem vagyok nagyképű csak kicsit felidegesítettem magam rajta :S
De akkor is gáz...amúgy 155cm vagyok. Annyit mondok, hogy legalább 10-15 kg kellene fogynom...és nyugi nem ez van: "13 éves 38 kg vagyok úristen, hogy fogyjak le?" <--mert ezek tök szánalmas emberek -.-" a 38 10 évesen túl kevés.
Még írjatok =)
155 cm, 67-68-69kg :$
De hülye válaszokra nem vagyok kíváncsi
Sport,sport,sport!
Kajálj normálisan,egyél sok zöldséget,gyümölcsöt (de ne csak azt!),és ne vonj meg semmit magadtól drasztikusan (pl.: ha eddig 2000 kcal-t ettél egy nap akkor ne válts 900 kcal-ra),igyál sok vizet,kerüld a cukros löttyöket,csökkentsd le a nasiadagodat (pl.: esti film közben rágcsált csipsz helyett almacsipsz:)
Én ennyit csináltam (még nem is sportoltam annyira durván) és pár hónap alatt 68-ról 64 lettem,most mikor legutoljára mértem magam,62 kg (és 168 cm).
15/L
Ne minden nap,elég heti 3x-4x,a pihenőnapok legalább olyan fontosak mint az edzős napok. Nem tudom feliratkoztál-e erre az Edzés Mester Programra ami itt van/volt oldalt hirdetve,de tök jó dolgokat írnak le,majd ki is próbálom őket a gyakorlatban:))
15/L
Ja,és ha nekiállsz,akkor azt a 30-40 percet teljes erőbedobással csináld,ne csak lötyögj ide-oda. Utána épül az izom,fogysz,minden ami szép és jó:D
15/L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!