Visszahízok majd, ha abbahagyom a szoptatást vagy éppen hogy akkor fog jobban megindulni a fogyás?
Én abba a csoportba tartozom, akinek attól, hogy szoptat nem ment le 1 kg sem a másfél év alatt, ezért életmódot váltottam és most sokkal jobb, fogytam is valamennyit (de csak nagyon lassan fogyok, gondolom, hogy a szoptatás miatt van). Persze nem csinálok szoptatás alatt fogyókúrát, ez csak egészségesebb így. Csak az étkezési szokásaimon változtattam, de nagyon drasztikusan olyan értelemben, hogy nagyon egészségesen táplálkozom és naponta 5-6-szor eszem keveseket. Nem éhezem, kb. 1200-1500 kcal körül szoktam enni. Szerintetek ha abbahagyom a szoptatást és fenntartom ezt az étkezési szokást, fogok hízni? Mert a szoptatásról azt mondják, hogy az kb. 500 kalóriát éget el naponta. Ha cukrosakat alapból nem eszem, iszom, tényleg csak tápláló, egészséges kajákat eszem, akkor is fogok hízni, ha ez az 500 kalóriavesztés kiesik?
Arra gondoltam, hogy nem azért ilyen nehéz fogynom, mert a testem most visszatartja a zsírt a szoptatás miatt? Tehát a szoptatás után könnyebben vagy nehezebben fogok tudni fogyni?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!