Lesz valami bajom ha folyton fogyókúrázom, és a különböző fogyókúrákat váltogatom? Elhízhatok?
Figyelt kérdés
Mert én (TÉNYLEG) szeretek mindenféle kúrát kipróbálni, és aztán várni/nézni az eredeményt! :D Tudom, hülyeség. De légyszíves a kérdésre válaszoljatok. A gorombáskodásokra nem vagyok kíváncsi! Köszönöm2010. jan. 11. 13:35
1/4 anonim válasza:
Milyen mázlista vagy, hogy szereted próbálgatni a kúrákat! :) Bajod egész biztosan nem lesz, ha helyesen és arányosan megadod a szervezetednek, ami kell neki (fehérje, hús, hal, rostok, és sok víz). :) És persze a mozgás.. anélkül nem lehet nagyon sikeres egy fogyókúra.
És megkérdezhetem, melyik volt a legsikeresebb eddig?
2/4 anonim válasza:
Nem lesz bajod, csak nem fogsz lefogyni.
3/4 anonim válasza:
De ha folyton fogyokurazol es mindegyiket kiprobalod akkor az azt jelenti, hogy egyik sem sikeres? Egyik sem valt meg be? Vagy hetente ujat kezdesz?
Hogy mukodik ez nalad? Mennyi kg vagy most?
Szerintem tul jot nem fog tenni, felteve ha nem is vagy annyira sulyos. A gyomrodat kikeszited esetleg, de ha odafigyelsz es normalisan fogyozol, akkor az nem baj.
Miket probaltal eddig es melyik a legjobb?
4/4 A kérdező kommentje:
Ja, elfelejtettem hozzá tenni hogy nem vagyok túlsúlyos, csípőtől lefelé van rajtam egy kis fölösleg, ennyi. :)És sportolok. Nem a fogyás a cél (vagyis nem érdekel hogy fogyok e, vagy hízok 1-2 kilót, csak elhízni nem szeretnék.), csak szeretem ezt csinálni.
2010. jan. 11. 14:11
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!