Kezdőoldal » Fogyókúrák » Egyéb kérdések » Miért van az, hogy az első...

Miért van az, hogy az első hét fogyókúra után 1kg-mal többet mutat a mérleg?

Figyelt kérdés
2010. jan. 11. 09:28
 1/7 anonim ***** válasza:
42%
Rajtad maradt a csizma:-). Lázad a szervezeted:-). Nem tudom. De ne add fel.
2010. jan. 11. 09:51
 2/7 anonim ***** válasza:
Velem is volt ilyen. Ilyenkor tovább kell folytatni és ha mindent jól csinálsz, akkor be fog indulni a fogyás, de ez nem mindenkinél egyből indul be.
2010. jan. 11. 09:58
 3/7 anonim ***** válasza:
Ismerek olyat, hogy fogyókúra közben csak egy hónap múlva látszott eredmény.
2010. jan. 11. 12:05
 4/7 anonim ***** válasza:
Ha tornázol, akkor ez természetes. Ha lusta fogyizó vagy, és csak összevissza eszel mindent amiről azt mondják, hogy fogyaszt, akkor ne csodálkozz.
2010. jan. 11. 12:12
 5/7 anonim ***** válasza:

Pont így jártam én is. Elseje óta fogyizom: 4 után nincs kaja, nincs nasi és mellette sok mozgás. Ma álltam rá először a mérlegre: 1 kg-val több vagyok!

Én azt a választ kaptam, hogy azért, mert az izom többet nyom, mint a zsír és hogy a szervezet a tartalékból vett el, tovább kell csinálni, nem szabad feladni! Lesz eredmény!

Mérd le magad, ha a fogyókúra előtt is mérted, akkor centire azért kevesebbnek kellene lenned.

A mérleg nem mutat nekem se kevesebbet, de a centi igen. Ha nem mérted magad, vegyél fel egy olyan ruhát, ami eddig nem volt jó, hátha úgy látsz vmi pozitív változást. Tudom, hogy nagyon sokat számít egy kis megerősítés, hátha a centitől megkapod. Kitartást!

2010. jan. 11. 12:19
 6/7 A kérdező kommentje:
Köszönöm. Sokat tornázok, és nagyon odafigyelek a helyes táplálkozásra. Nem adom fel, nagyon kitartó vagyok. Már egyszer sikerült leadnom 12kg-t, de sajna terhesség után rajtamaradt 7kg plusz.
2010. jan. 11. 12:47
 7/7 anonim ***** válasza:
Mivel nem sok a felesleged, ezt nehezebb lesz ledolgozni, de ne add fel! Csak csináld tovább és lesz eredmény! :)
2010. jan. 11. 16:33

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!