Kezdőoldal » Fogyókúrák » Egyéb kérdések » Jól haladok? Valami ötlet?

Jól haladok? Valami ötlet?

Figyelt kérdés

Sziasztok! 12 éves vagyok 162 cm és 97kg-ról indultam most vagyok 92,7. 97kg a hónap elején voltam. Eddig csak az ételmennyiséget csökkentettem, és a tea helyett csak vizet iszom. Ma 10 percet futópadoztam az 5-ös fokozaton. Holnapra az a tervem hogy 30 perc mozgás ami 10 perc futópad (5-ös fokozat) 10 perc rázógép 10 perc futópad (5-ös fokozaton). Szerintetek ez jó? Eddig suliban tornáztam de mióta nyáriszünet semmi. De imádok futni, rohangálni, mozogni. Elég hajlékony is vagyok kiskorom óta, a gyerekorvosom is azt mondta hogy irassanak be balettre (nem történt meg). Elég válogatós vagyok, de nem szeretnék éhezni. Tudnátok írni étrendet amitől nem éhezek de nem is nagyon hízok? Leírom hogy ma mit ettem, és megmondjátok hogy ez sok-e?

Reggeli

fél kifli párizsival,dinnye

Uzsonna

Dinnye

Ebéd

3 rántott csirkeszárny csemegeuborkával

2 kocka mogyorós csoki

Ennyit ettem ma. Ez túl sok? Emelett mozogtam 10 percet (futópad 5-ös fokozat.)

Mint változtassak?

2014. júl. 26. 21:23
1 2
 11/11 anonim ***** válasza:
sajnálom de anyukád hülyeséget mondott! Ha mindenfélét eszel hízol tovább! Márpedig gondolom ez nem cél! Ha kiderül hogy hormon problémád van akkor is szigorú diétát fognak elő írni sőt lehet hogy speciálisat is, szóval életmódváltás kötelező anyukád ezt nagyon nem jól látja!
2014. júl. 27. 12:36
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!