1,5- 2hónap alatt -6kg? Hogyan?
Figyelt kérdés
Március elejéig szeretnék tartósan lefogyni 5-7 kg-t. Heti 5x szeretnék tornázni(futás,taposógép) és kb. 1200 kcalt enni. Van tippetek mit egyek? Mennyit? Mikor? És lehetséges ez ennyi idő alatt?2010. jan. 10. 14:05
1/1 anonim válasza:
Nekem sikerült! Torna nélkül. Az édességet 98%-ban zártam ki a fogyis időszakomból, illetve pékárut is jóval kevesebbet ettem. Míg előtte egy szelet kenyeret ettem valamihez, ez alatt az időszak alatt csak fél szeletet. Én kb 7-10 kg-t fogytam, amúgy megettem mindent amit épp megkívántam, csak este 6 előtt tettem mindezt. Most már egy ideje megint eszem rendesen, még csokit és sütit is. De 6 után tényleg semmit. És igyál sokat, még ha nem is vagy szomjas. És a legfontosabb, ha úgy érzed jól laktál ne egyél többet, inkább edd meg fél óra múlva, de akkor semmiképp. Ha ezt betartod tuti a siker. Főleg ha még tornázol is. Kitartást és sok sikert kívánok!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!