Aramnd kérdése:
Mennyire veszélyes ha úgy akarok fogyni hogy 4 napig nem eszek és az 5. -6. napon rendesen. És ez újra ismétlődik míg egy 10-es le nem megy?
Figyelt kérdés
2014. júl. 21. 18:50
11/13 anonim válasza:
6-os vok! az én anyukám is egyedül nevel minket mégis meg tudom oldani a dolgokat!
12/13 anonim válasza:
Én egy betegségböl kifolyolag nem tudtam 5 napig enni. Utána a kaját csak rágtam a számba, de amikor le akartam nyelni, öklendezni kezdem. 3 hetembe, és sok kitartásomba került, hogy végül enni tudjak. Egy falat kajával kezdtem, és bő vizzel nyeltem le. A gyomrom összeszükült. Legyengültem, állandóan feküdnöm kellett. A fejemnek fura érzése volt, mintha zsugorodna az agyam. Álltalános tartós rossz közérzet.
Csak arra tudtam gondolni, ennem kell, mert meghalok. Szörnyü volt. Éreztem ahogy a testem emészti saját magát.
Ezt akarod?
13/13 anonim válasza:
Azt a 10-est inkább futással add le, az nem kerül pénzbe.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!