Kezdőoldal » Fogyókúrák » Egyéb kérdések » Hatékony lesz a fogyás, ha...

Hatékony lesz a fogyás, ha így csinálom?

Figyelt kérdés
160 cm, és 69 kg vagyok és szeretnék fogyni. Ha szinte minden reggel futok 4 km-t és még erősítő gyakorlatokat is csinálok az úgy jó? Minden nap megiszok kb. másfél két liter folyadékot és próbálom kerülni az édességet is. 16/L
2014. júl. 19. 15:10
 1/4 anonim ***** válasza:
Én is hasonló cipőben jártam aztán rájöttem nálam semmit nem ért. Mert kb 70% a kaja 30% a mozgás. Én otthon szétlustulva fogytam 20kg ot. A kajára kell odafigyelni. Van egy bizonyos kalóriaszint amit a szervezeted emészt meg azzal, hogy élsz pl légzés szívdobogás. Ez testalkattól függ erre még rájön a mozgás akár az is ha elsétálsz boltba. Na ha ez alatt az érték alatt eszel akkor fogysz ha e fölött hízol. Futhasz napi 25km ha több kalóriát eszel meg mint amennyi a szervezeted fogyaszt hízol. Ajánlom ezt az oldalt nagyon megkönnyíti a dolgot nézni, hogy mennyit viszel be. kaloriabazis.hu Én ez alapján fogytam nagyon hatékonyan. Bár kicsit túlzottan csináltam 105kg voltam szóval olyan 2500kcal kellett volna na én kb 7-800 at vittem be. Regisztrálj a honlapra ott kitöltheted az adataid és megadja mennyit ajánlott enned. Pl megadhatod, hogy szeptemberre lefogyj 60kg ra. Akkor megadja hány kcalt kell enned max egy nap.
2014. júl. 19. 16:21
 2/4 anonim válasza:
Ez az eddzésmódszer hatásos lehet de hosszú távon, és ne lepődj meg ha egy idő itán már nem mennek le a kilók. Ezzel a módszerrel az izmokat erősíted, tehát a zsírsejteket szorítod vissza míg az izomtömeg növekedésnek indul. Nem lesz gyers változás, de kitartással jó alakot és egészséges testet tudhatsz majd magadénak. Egy kicsit még emelném a folyadék mennyiséget, legjobb a tiszta víz vagy a 100 % gyümőlcs vagy zöldség lé. Édesség helyett fogyassz gyümölcsöt
2014. júl. 19. 16:26
 3/4 anonim ***** válasza:
Valóban érdemes min 3L feltolni a vízivást.
2014. júl. 19. 17:50
 4/4 A kérdező kommentje:
Köszi szépen a válaszokat :)
2014. júl. 21. 17:18

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!