Mondjatok nekem még olyan ételeket amiket diétámban ehetek? Mertmár unom, a spenótot, a lazacot, a virslit, a tojást, a sajtos kenyeret, a joghurtot. Bármien étkezésre mondhattok tippeket.
húú, grillezett csirkemell, sült tök, gombaleves, mindenféle friss zöldségből készült saláta, joghurtos sült cékla, frankfurti leves, gyros sült krumpli nélkül, káposztás barnarizs, sült alma, főtt brokkoli, zabkása, paradicsomleves, körözöttes pirítós... most ennyi jutott hirtelen eszembe :)
jó étvágyat!
Amit előttem írtak az mind jó... Csak azt tudnám, hogy a virsli, a tojás, a sajtos kenyér hol fér bele egy diétába...
Ebben az országban 10 millió ember osztja az észt a diétáról, és a 99%-nak gőze nincs arról, hogyan működik az emberi test... Hihetetlen... Ezért van ennyi kövér aki szajkózza, hogy nem tud lefogyni...
Könyörgöm, ha sík hülye vagyok valamihez, akkor hogyan akarok eredményt elérni????
És még adják is a tanácsokat egymásnak... borzasztó.
Ha egyszer valaki veszi a fáradtságot, hogy a megfelelő időbefektetéssel megtanulja szakkönyvekből, hogy mit-mikor-miért-hogyan... És egyáltalán hogy működik az emberi szervezet... Akkor utána biztosan sírva fakad, hogy emberek miket csinálnak, és tanácsolnak egymásnak... Nektek nem tűnik fel, hogy ennyi "zseniális" diéta kering a neten, minden nap feltűnik 100 új, meg kapszulák, övek, izzasztók, tök.öm tudja milyen sz@rok, és valahogy mégis mindenki kövér marad, vagy legalábbis visszahízik????
Ez az egész diétázás be van állítva valami végtelenül misztikus, és megfoghatatlan dolognak, ami ha sikerül akkor biztos a jóistennek és a szerencsének köszönhető... Pedig nem, ez is tudomány, méghozzá TÁPLÁLKOZÁSTUDOMÁNY!!! Csak hát kevesen értenek hozzá... és mindenki lusta megtanulni :)
Szép napot!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!