Kezdőoldal » Fogyókúrák » Egyéb kérdések » Hogyan lehet 13 évesen olyan...

Hogyan lehet 13 évesen olyan alkatom, mint Palvin Barbarának van?

Figyelt kérdés
Nagyon leszeretnék annyira fogyni,hogy legalább az alkatom hasonlítson Palvin Barbaráéhoz 60 kg vagyok :SS.És úgy 160 körüli cm vagyok pontosan nem tudom.Valami tanács vagy módszer,hogy hogyan fogyjak le??
2014. júl. 17. 05:25
 1/2 anonim ***** válasza:

Ahhoz hogy olyan alakod legyen mint Palvin Barbaranak, Palvin Barbaranak kell szuletni. Nala ez az alak genetika.

Te csak egy dolgot tudsz tenni: sok sport, szemet kajak kilove, helyes taplalkozas. 13 evesen meg nagy fogyokurakat ne csinalj. Es ha le is fogysz majd akkor sem biztos hogy pont olyan alakod lesz.Mint ahogy az arcod, a szemed, a hajad sem pont ugyanolyan, mert ha ugyanolyan lenne, akkor te lennel Palvin Barbara es nem irnal ilyen kerdeseket :)

2014. júl. 17. 07:21
 2/2 anonim válasza:
Te még kislány vagy, most fogsz sokat fejlődni, még ne akarj senkire se hasonlítani:)
2014. júl. 17. 17:54

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!