Voltak kritikus napjaitok vagy heteitek a fogyókúrában?
Figyelt kérdés
pl. megállt a fogyás vagy voltak rossz napjaitok? :/ 3 hete fogyozók eddig elég sikeresen :) a heti 0.4-0.6 kg eddig sikerült! :)
2014. júl. 15. 12:33
1/9 anonim válasza:
Bő 10 kg fogyásnál tartottam, mikor megtorpant két-három hétre a fogyás. Utána szépen elindult újra. Nincs nagyon min aggódni ilyenkor. Rossz napjaim nem mondanám, hogy lettek volna. Lényegesen jobb a közérzetem, mint régen.
2014. júl. 15. 12:36
2/9 anonim válasza:
Rajtam kezdetben kb. 45 kg súlyfelesleg volt. Leadtam 25-öt, és ott megálltam kb. 2,5 hónapra. Ott súlyt tartottam, 1 kiló sem jött vissza. Úgy éreztem, hogy 'belefáradtam', és hogy egy kicsit pihennem kell.
Aztán a múlt héten kezdtem neki újból, és most már minden sínen van, csak a mozgásra kellene még ráállnom:)
2014. júl. 15. 12:41
3/9 A kérdező kommentje:
köszi a válaszokat :) 2. hány kg voltál mikor elkezdted a fogyit? és milyen diétával? mozogtál valamit vagy csak most kezdenéd el?
2014. júl. 15. 12:52
4/9 anonim válasza:
hat amikor megmérem magam és a centik nem valtoznak pedig mindent megteszek a fogyás érdekében, olyankor elszomorodom néha fel is adnám, de aztan atlendulok ezen.
2014. júl. 15. 13:59
5/9 anonim válasza:
Persze. Ez általában úgy megy, hogy leadsz valamennyit, megáll a fogyás, majd ha kitartóan csinálod, és nem adod fel az eredmény láttán, akkor újra beindul a fogyás:)
2014. júl. 15. 17:15
6/9 anonim válasza:
2.-es vagyok. 95 kg voltam, most 74 vagyok, 50 szeretnék lenni. (160 centi vagyok)
Kalóriaszámlálással fogytam. Igyekeztem egészségesen enni, 'jó kajákból' bevinni a kalóriákat, de néha megengedtem kevésbé egészséges kajákat is (palacsinta, kifli, gyros) ha belefért a kalóriakeretembe.
Mozogni volt hogy mozogtam, volt hogy nem. Amúgy úsztam, sétáltam, kicsit futottam és tornáztam is. De nem mindig. Nekem nem az evés nehéz, hanem a mozgás. Pedig amúgy nem vagyok lusta, nem ülök sokat otthon, de az edzésre valamiért mégis nehezen veszem rá magam.
2014. júl. 15. 17:26
7/9 anonim válasza:
*70 vagyok, nem 74. De amúgy az 50 az álom, de már egy 55-el is kibékülnék.
2014. júl. 15. 17:28
8/9 A kérdező kommentje:
én is ugyanezt a módszert használom 2-es és az álomsúly 55 kg lenne :)
2014. júl. 16. 14:23
9/9 anonim válasza:
Hát szerintem ez a legjobb módszer. Nekem legalább is.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!