Alakformáló gyakorlatok?
Tudom, tudom, hogy a fogyáshoz nem elég a torna/sport, a helyes étkezés is kell. Na most, ez megvan. Eddig tíz kilót adtam le a kézilabdával, helyes étkezéssel. Szerencsére gyorsan tudok fogyni, az a tíz kiló a kézilabda miatt nagyon gyorsan lejött és nem is ment vissza. Csak ugye most nincs edzés, és megállt a mérleg, de rajtam még mindig van - szerencsére már csak 3-4 kiló felesleg, ami nem látszik annyira. Mégis ezt a pici úszógumit hogy lehet eltüntetni a legegyszerűbben? Akinek sikerült, hogy csinálta?
Köszönöm előre is.
Szia!:) Én is ezzel küszködök.:D Valamennyi már lement,tornától de még egy pici ott van:D Egyébként én is olyan 10 kg fogytam,bár most inkább már "formázom" magam:)
RTL-en volt a Fókuszban erről egy riport ott mondanak pár tippet. Ha gondolod nézd meg:) [link]
Az étrendet azt tudod. Mozgásnak pedig tempós gyaloglás,egyenletes terheléssel megszakítás nélkül 40-60 perc. A tempó olyan legyen hogy lihegj mert akkor magas az oxigén felvétel és ha pl kérdeznek tőled valamit akkor tagoltan és levegő kapkodás nélkül tudj válaszolni.
Elméletileg 5-10 percen belül megindul a zsírégetés és ez egy egész testet megmozgató gyakorlat és talán a leghatásosabb de ilyen a szobabiciklizés is. Tudom unalmas :DD Viszont hatásos :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!