Hogyan lehet diétás csokibonbont csinálni?
Figyelt kérdés
Kakaóból? Mivel szilárdítom meg? Szilikon formákba szeretnék kiönteni.2014. júl. 12. 13:31
1/2 anonim válasza:
Lehet kapni cukormentes csokit, illetve próbálkozhatsz még a nem cukormented, de magas kakaótartalmú csokival. (én mindig az alapján mérlegelek a kettő között, hogy melyikben mennyi a ch és mennyibe kerül)
2/2 anonim válasza:
Cukor, kókuszzsír, eritrit irányban próbálkoznék (részemről kávé és kesudió mindig kerül bele). Kakaóvajat még sosem használtam, nekem drága, igaz, a jó csokihoz nekem méz kell, inkább egyek havi 1-szer picit, mint másmilyet, de ez ízlés és kakaóvágy kérdése is :) Az ilyen csokiféle valószínűleg nem lesz elég szilárd szobahőmérséklethez, de hűtőben szépen megszilárdul a bonbonformákban.
Nekem ez roppant fogyókúrás, hisz alig van benne szénhidrát és sok benne a zsír, de aki fordított stílusban táplálkozik, sok szénhidráttal és kevés zsírral (sok tipikus fogyókúra), az nem biztos, hogy jót tesz azzal, ha a zsírt is megdobja (de itt megint bejön, hogy a mérték sokat számít).
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!