Kezdőoldal » Fogyókúrák » Egyéb kérdések » Hogyan tudnék a leggyorsabban...

Hogyan tudnék a leggyorsabban lefogyni?

Figyelt kérdés

Nyáron még egészen jó alakom lett,de aztán összeköltöztem a párommal,minden nap főztem és persze jöttek a kg-ok.

180 cm vagyok és 72kg.Ruhában mindenki azt mondja,h jaj mit panaszkodom,nem vagyok kövér.De ha belenézek a tükörbe,akkor annyira bánt,h nincs tökéletes alakom,mint a tévében a csúcs-szuper-tökéletes alakú lányoknak.

Nagyon szeretnék hamar lefogyni.Olvastam almás diétát,amivel egy hét alatt 3-4 kg-t lehet leadni.Nem tudom,h mennyire igaz.

Ha tudtok valamilyen nagyon jó tippet,amivel hamar lefogyhatok,azt nagyon megköszönném.

2010. jan. 6. 18:19
 1/4 anonim ***** válasza:
fokozatosan, és ne gyorsan fogyj le. különben megbánod, lógni fog a melled, és a bőröd csikos lesz. mindjárt nézek neked valami jó módszert.
2010. jan. 6. 18:27
 2/4 anonim ***** válasza:
Igaza van az előttem válaszolónak, ne akarj hamar lefogyni! Minden hozzáértő azt mondja, hogy gyors fogyás nem lehet tartós, és nem is egészséges...csak még többet szednél később magadra... fogyj szép lassan, lefekvés előtt 2-3 órával nem szabad nagyot enni, az tuti. Szerintem ne tilts meg semmilyen ételt magadnak, mert annál jobban kívánod azt.. csak a mérték fontos. Meg igyál sok vizet! Remélem találsz valami szakértői kidolgozott módszert, sok sikert! :)
2010. jan. 6. 18:39
 3/4 anonim ***** válasza:
Ha nagyon gyorsan akarsz lefogyni, akkor diéta.. de ez csak ideiglenes megoldás.
2010. jan. 6. 19:38
 4/4 A kérdező kommentje:

Köszönöm szépen a válaszokat. :) Aranyosak vagytok!

Azon gondolkoztam,h ha salátákat ennék és sok zöldteát innék minden nap?Az talán mégsem káros,nem?

2010. jan. 6. 20:45

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!