A zöldbabfőzelék mennyire hízlal, mennyire tiltólistás?
Figyelt kérdés
2010. jan. 6. 16:15
1/8 anonim válasza:
szép hosszú link, int sok készételnek megtalálod a tápanyagprofilját...a zöldbabfőzelék 257 kcal 100g-onként... a tápanyagtáblázatban megtalálod a szénhidrát és zsírmtartalmát is...hát...nálam tiltólistás
2/8 anonim válasza:
Ne viccelj már!
Akkor mit egyen egy fogyókúrázó ebédre? Almát naranccsal?
Edd meg nyugodtan a főzeléket, csak szedj kicsit kisebb adagot és egyél mellé pl tojást, virslit, abonettet stb..
3/8 anonim válasza:
virslit hozzá?? nehogymár!! a főzelékkel semmi gond, de inkább rozskenyeret egyél mellé mint virslit-.-
5/8 anonim válasza:
bocs, én csak annyit mondtam, hogy _nálam_ tiltólistás... tőlem mindenki úgy csinálja a fogyókúráját, ahogy neki jól esik, és beválik
7/8 anonim válasza:
Ez most csak kiváncsiság, ne ellenségeskedésnek vedd, oké?:)
8/8 sarky35 válasza:
szerintem nyugodtan egyél főzeléket,csak keveset,és lehetőleg 3 -óra elött.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!