Ezeket a levesalapos leveseket lehet enni vacsira?
Figyelt kérdés
Ismertebb nevén a zacskós leveseket amik kb tíz perc alatt megvannak, vagy kevesebb.2014. júl. 4. 20:10
1/5 anonim 



válasza:





Ilyeneket soha nem szabad enni, lassítja az anyagcserét, mérgezi a szervezetet. Nézd meg milyen összetevőkből van.
2/5 A kérdező kommentje:
Akkor az ilyen zacskós instant levesek tabuk?
2014. júl. 4. 20:27
3/5 anonim 



válasza:





Nincs benne semmi tápanyag, ellenben rendszerint tele van ízfokozókkal és egyéb nem embernek való szeméttel. Senkinek nem kéne ilyet enni, nem csak a diétázóknak. Vacsorára egyél meg egy sovány túrót, ízesítsd meg tetszés szerint, csak ne cukorral vagy cukros gyümölccsel.
4/5 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat, eddig se ettem túl gyakran de most már elfelejtem őket.
2014. júl. 4. 21:08
5/5 anonim 



válasza:





Emlékszem régebben láttam a Spectrumon egy műsort, amiben az ilyen porokat gyártó cég azzal büszkélkedett, hogy a random járókelők a teszteken ugyanúgy vagy jobban szerették az ő harmadosztályú alapanyagos, ízfokozós, aromás, színezékes porlevesüket, mint a drága, elsőosztályú alapanyagokból szakács által készített levest. Csak az ár a lényeg, éppen fogyasztásra alkalmas zöldségek aromákkal ehetővé téve.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!