Jó így az étkezésem? Változtassak valamin? Cél a fogyás természetesen önsanyargatás nélkül
Reggeli: szénhidrát csökkentett kenyérből melegszendvics paprikával (a kenyér 3-4gr ch volt) -Lidl-s sokmagos ch csökk. kenyér
Ebéd grillcsirke savanyúsággal, paradicsommal
Vacsora (du 5 körül) spenót 2 tükörtojással
Most este még egy kis tökmag lesz.
A melegszendvics is szendvics,kevés energiával és sok szénhidráttal.Pontosan nem tudom milyenre gondoltál,mert vannak ilyen bolti melegszendvics-krémek,és van a másik,amikor egy sima sonkás szendvicset megsütsz melegszendvics sütővel vagy csak simával.
A grillcsirke nem tudom milyen zsíros vagy fűszeres,de természetesen a fehérje kell,próbálj minél kevesebb zsírtartalmút minél kevesebb zsírral fogyasztani.
A spenótról nem tudok nagyon mit mondani,nézz utána a kalória tartalmának,aszerint amit én találtam olyan 170 körül van.A tojás mindenképpen jó,de a tükörtojás olajban sül,próbálja főttnél maradni.
A tökmagban viszont nagyon sok kalória van,egyáltalán nem ajánlom fogyókúrához.
Összességében ennyi.De ez azért nagyon bonyolult,kicsiket kell sűrűn enni hogy lassíts az emésztéseden,naponta 1000 kalória kötelező,különben a tested raktározásba kezd és az még rosszabb.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!