Kezdőoldal » Fogyókúrák » Egyéb kérdések » 12/L 153cm 40kg. -------------...

12/L 153cm 40kg. -------------------->szerintetek?

Figyelt kérdés
tudom hogy sok és kb. 5kg-ot leszeretnék adni mivel magamat kövérnek látom hiába mondják hogy : "jaj de vékony vagy"-"nem akarsz kicsit hízni?"STB..szerintem csak nem akarják megmondani hogy kövér vagyok..nem tudom hogy csak én látom magamat kövérnek vagy tényleg kövér vagyok és azért látom magamat annak?!!szerintetek kövér vagyok??
2014. júl. 2. 18:58
 1/4 anonim ***** válasza:
78%
Ne 5 kilót fogyj, hanem 20-at. Nagyon kövér vagy. 15-20 kiló a normális súlyod. Istenem... ezeket tenyésztik?
2014. júl. 2. 19:07
 2/4 Kill The Sexplayer válasza:
71%

Miért van az, hogy ilyet sosem látok a kérdések közt:

12/L ---> IQ: 110. Szerintetek?

Az intelligenciájuk miért nem érdekli őket? Tizenkét évesen?

2014. júl. 2. 19:13
 3/4 anonim ***** válasza:
XD 12évesen mit akarsz te még... nőni is fogsz( mondjuk nem hinném, hogy magas nővé érsz)
2014. júl. 2. 19:38
 4/4 KnightBalazs válasza:
Az ideális testsúlyodat úgy tudod kiszámitani hogy a magasságodból kivonsz 110-et.Vagyis 153-110=43, vagyis tökéletesen vékony vagy söt még tényleg 3 kilót is felszedhetnél.
2014. júl. 2. 20:13

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!