Kezdőoldal » Fogyókúrák » Egyéb kérdések » Reggelre:egy marék cseresznye...

Reggelre:egy marék cseresznye vacsi+ebéd:egy egy salátás csirkehúsos tortilla és pici tejszinhabbal cseresznye . +2óra bicaj és fél óra erösítés jó ez így? Lesz eredménye?

Figyelt kérdés

Nem tartok nagyon komoly fogyókúrat mert szerintem nem kell olyan sokat leadnom (160cm 59kg)

de min valtoztasak vagy lesz ennek így eredménye?

köszi a választ

2014. júl. 2. 16:34
 1/5 anonim ***** válasza:
És vacsorázni nem szoktál? Ez egy rakás szar nem étrend. Reggelire normálisan kéne étkezned, lassan felszívódó szénhidrátot, hogy adjon energiát, és ne legyél éhes sokáig. Ebéd oké. Uzsonnára egyél valami salit, és vacsira egyél zsírszegény túrót, joghurtot, esetleg salit. A 2 óra bicaj és a fél óra erősítés oké.
2014. júl. 2. 16:39
 2/5 A kérdező kommentje:

vacsira ugyanazt eszem mint ebédre

nem vagyok otthon ebben a témában egyáltalán mi az gyorsan felszivodo szenhidrat?

és miért szar amit eddig ettem a az volt azzal ehhez képest

azért köszi a segítséget

2014. júl. 2. 16:47
 3/5 anonim ***** válasza:
100%
Például a zabpehely tökéletes reggeli.
2014. júl. 2. 18:45
 4/5 anonim válasza:
Reggelre egy marék cseresznye..pff grat. Nem erőltetted meg magadat.
2014. júl. 12. 14:02
 5/5 A kérdező kommentje:

utolsó ez bunkoság ha nem tudsz építően hozzá szólni akkor ne írj én elismerem sz@r ez az étrend de ezért kérek nálam "okosabbaktól" tanácsot

olyan szörnyű ez?

2014. júl. 14. 11:52

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!