Kezdőoldal » Fogyókúrák » Egyéb kérdések » Ettől elszomorodok. Mit...

Ettől elszomorodok. Mit tehetnék? Bővebben lent.

Figyelt kérdés
Én egy 16 éves lány vagyok. Világéletemben sportoltam, mindenfélét szinte. Bár ezt megbándtam mivel nagyon rosszak az izületeim már most... sőt 2 szallagszakadáson is túlvagyok. Már csak focizok és lovaglok. Rendszeresen. Engem az zavar hogy 173 centi magas vagyok, és a mérleg néha mutat 68 kilógrammot is. Pedig szerintem egyáltalán nem vagyok túlsúlyos. Ismerőseim szerint szuper alakom van, és nehogy nekikezdjek vmi fogyókúránok. Nektek erről mi a véleményetek? Én eléggé kétségbe vagyok esve :S Normális válaszokat kérek. Köszönöm :)
2010. jan. 5. 19:31
 1/7 anonim ***** válasza:
77%
Szerintem NE fogyókúrázz ideális ehhez a mérethez a testsúlyod!! Én 172cm és 67 kg vagyok.
2010. jan. 5. 19:39
 2/7 anonim ***** válasza:
29%
10 kilóval kevesebb vagyok hasonló magassághoz, szerintem kicsit sok
2010. jan. 5. 19:41
 3/7 anonim ***** válasza:
83%
Teljesen felesleges fogynod, mert a relativ sok izom miatt van ez a súlyod. Éppen ezért hülyeség CSAK a kilókat nézni, valószinüleg tényleg szuper jól nézel kii, ha fogyni kezdesz, akkor csak tönkreteszed magad, és formátlan karó lesz belöled.
2010. jan. 5. 19:45
 4/7 anonim ***** válasza:
76%
egyáltalán nem sok, ne aggódj, tényleg azért van, mert az izom nehezebb, mintha csak háj lógna rajtad.
2010. jan. 5. 19:54
 5/7 anonim ***** válasza:
pont azért van, mert ennyit sportoltál és megerősödtek az izmaid is nyilván az izom nehezebb a zsirnál kvázi többet mutat a mérleg, mégis jól nézel ki ,nyugi ez igy van jól!
2010. jan. 5. 22:07
 6/7 anonim ***** válasza:
NE a kilókat nézd, hanem mérd le a derekeadat, csipödet, melledet - akkor egyböl rájössz, hogy azok (valószinüleg) közel vannak az ideálishoz. (Kicsi eltérés lehet, mert az emberek nem norma szerint készülnek, mindenki egyéni.)
2010. jan. 5. 22:45
 7/7 A kérdező kommentje:
Köszönöm széen nektek h válaszoltatok:)
2010. jan. 6. 17:44

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!