Szerintetek szobabicklivel hány kalóriát égetek el? (Ellentmondás)
Figyelt kérdés
A szobabiciklimen 1 óra alatt kb 1000 kalóriát ír ki, de kalóriabázoson meg kb fele ennyit(közepesen)
Akkor melyik igaz? Azért nem mindegy, hogy 500 vagy 1000...
2014. jún. 25. 21:07
1/7 anonim válasza:
Kalóriabázisan meg van adva km/h-ba??
2/7 A kérdező kommentje:
Nem, csak, hogy könnyen, közepesen, intenzíven. Szerintem én közepesen csinálom.
2014. jún. 25. 21:19
3/7 anonim válasza:
A szobabiciklis hogy számolja? Sebesség alapján?
4/7 anonim válasza:
A szobakerékpár tudja a súlyodat? Az nagyon sokat számít az elégetett kalóriáknál. Én pl. 60 kilósan másfél órát kell fussak, hogy elégessek 1000 kcalt. Bicikliből talán 2 óra is kellene hozzá. Persze 120 kilósként jóval több energiát éget a test.
5/7 A kérdező kommentje:
nem tudja a súlyomat. Nem tudom mi alapján számol, mèri a sebesseget, kilométert, idôt és kalóriát. Akkor 1 óra alatt csak 500??? Ez borzasztó! 68 kg vagyok, 160 centihez
2014. jún. 26. 07:01
7/7 A kérdező kommentje:
Mivel eddig azt hittem, hogy 1 óra alatt 1000-ret égetek, így nem valami jó...
2014. jún. 26. 12:26
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!