Kezdőoldal » Fogyókúrák » Egyéb kérdések » Hogyan korrigáljam?

Hogyan korrigáljam?

Figyelt kérdés
Ma megettem 1600 kcalt.Holnap hogyan korrigáljam?Léböjtöljek,vagy folytassam tovább a diétás étrendem?

2014. jún. 24. 16:33
 1/5 anonim ***** válasza:

És ez sok? O_o

Nem írtál kort/nemet/tömeget/magasságot/aktivitást, de azért a többségnél ez a "fogyós" kategória, bőven nem a súlytartós, és kifejezetten távol esik a hízóstól.

Amúgy se korrigáld sehogy, ha ténylegesen túlzabálsz, akkor se, egy nap SEMMIT nem számít. Nem lehet egy nap alatt hízni, ahogy fogyni se. Folytasd a diétádat.

A léböjt-hülyeségeket meg felejtsd el, semmi szüksége a szervezetednek ilyenekre.

2014. jún. 24. 17:40
 2/5 A kérdező kommentje:

Azóta súlyosbodott a helyzet...3000 kcal.

Még így is ugygondolod ,hogy nemrontottam el?

mellesleg 173/50kg vagyok.

2014. jún. 24. 17:52
 3/5 anonim ***** válasza:

Igen, bőven. Nincs olyan hogy utólag lekoplalni. Túlevős nap NÉHA amúgy nem is árt az anyagcserének.

... de b*sszus, hova akarsz még fogyni? Én 167 vagyok, 50 kilósan úgy néztem ki, mint aki egy fogolytáborból szabadult.

2014. jún. 24. 18:02
 4/5 A kérdező kommentje:
Valószínűleg más a testalkatunk...Nekem még van mit fogynom,a mai falásnak következtében talán kb 5-6 kg.
2014. jún. 24. 18:09
 5/5 anonim ***** válasza:

Mai falás???

A szükségleteden még pluszban FELÜL 9000 kalória kb. egy kiló hízás, azaz nálad olyan csaknem 11000 kalória egy nap.

2014. jún. 24. 18:13

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!