Kezdőoldal » Fogyókúrák » Egyéb kérdések » 160 cm, kb 73 kg,17 eves lany...

160 cm, kb 73 kg,17 eves lany vagyok, van nemi feleslegem. Jó ha az alábbi módon fogyókúrázom?

Figyelt kérdés
Arra gondoltam, h reggelire muzlit es gyumolcsot ennek, ebedre a normalis adagot 2xrre ennem meg, aztan este 6 utan pedig mar semmit, vacsira pedig kb azt, mint reggelire, aztan delutan 1 ora futas este 16 km biciklizes. ez igy jol van? mennyit kell kb fogyjak, ezt mennyi idon belul erem el igy?
2008. júl. 31. 23:40
 1/3 anonim válasza:
Miért nem Norbizol?Édesanyámnak -6kg 1 hónap alatt nem éhezet,csak egészségesen táplálkozott.Neked inkább 17évesen az való.Nekem 5 kg feleslegem van már de a bőrőm hajlamos legjobban a gyorsfogyástol a stirákra (csíkok)nem akarok belöle többet ezért lassan adom le.Futni is csak földesúton fuss ,mert az aszfaltos tönkre teszi a térdet.minden este 30-40percig minden izmodat tornáztasd meg.utána 10 perc relax egy jo fürdés nagyon jó hiddel.remélem segítettem . üdv.
2008. aug. 1. 10:18
 2/3 anonim ***** válasza:
100%

JÓL CSINÁLOD!!!

Annyit fűznék hozzá, hogy egyél hacsak lehet minden étkezéshez nyers zöldséget salinak. Felgyorsul az anyagcseréd és rostokban és vitaminokkal lát el.

Törekedj, hogy ne váljon az étrended egysíkúvá: Arra figyelj a reggeli müzli ne legyen cukros, vannak teljesőrlésű gabonákból készítettek. Nagyon egészségesek!

De. a gyümölcs is nagyon jó!

Visszatérve: próbálj választékosan táplálkozni, sok zöldséggel, főleg hogy ekkora a választék :) A finomított/tartósított/konzerv ételeket mellőzd, kerüld, ha csak lehet.

Sok sikert kívánok!

ps: a Norbi diétát nem javaslom, mivel édesítőket alkalmaz, ami káros a szervezetre,a hogy a sok hús fogyasztása is, ami elsavasít.

Szerintem jól csinálod: mozogj és sportolj sokat, ez a lényeg.

2008. aug. 1. 13:43
 3/3 A kérdező kommentje:
koszi szepen az eddigi segitseget!!:)
2008. aug. 1. 13:59

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!