Ti hogyan keszititek el ezeket az eteleket?
Szia!:)
A spenótról sajnos nem tudok nyilatkozni, én a sóskát imádom, de a főzelékekről annál jobban. Amikor én fogyókúráztam, nagyon sok főzeléket ettem, azok az egyik kedvencem. A habarásban kefirt használtam, a hagyományos liszt helyett fele-fele arányban kevertem teljes kiőrlésű lisztet és zabkorpát. Ezekben rengeteg rost, vitamin, ásványi anyag van, amelyek bevitelével többet használsz, mint ártasz, ráadásul fogyókúra alatt legalább dupla olyan fontos, hogy finom legyen az étel, amit megeszel, mint amikor nem fogyózol. Én sokat fogytam és erre a fogyókúra alatt jöttem rá. Jó ötlet vigyázni a lisztekkel, de ne vonj meg minden szénhidrátot, mert a zsírégetés egyik szakaszában elengedhetetlen valamennyi szánhidrát jelenléte, anélkül tökéletlenül ég el a zsír.
Na, már megint bő lére eresztettem, pedig csak annyit akartam írni, hogy én a teljes kiőrlésűekre szavazok:)
Sikeres fogyókúrát kívánok Neked!:)
Őrölt szezámmagot használok liszt helyett a rántásban, szerintem sokkal jobb.
A sóskafőzeléket pedig almával turmixolom :)
A lisztet minden fözelékfélénél helyettesítheted zabpehellyel/zabkorpával, szerintem ízben nem jelentösen másabb, mint a hagyományos.
A dinsztelt káposztát meg kevés vízben kezdd el készíteni zsiradék helyett - semmivel sem lesz rosszabb, mint az eredeti.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!