Kezdőoldal » Fogyókúrák » Egyéb kérdések » Ti hogyan keszititek el...

Ti hogyan keszititek el ezeket az eteleket?

Figyelt kérdés
kapormartas, spenot, tokfozelék, dinsztelt kaposzta-termeszetesen a dietas verziora vagyok kivancsi.mert eddig liszttel suritettem a fozelekeket, de mivelmegvontam magamtol minden lisztes dolgot probaltam kemenyitovel de nekem tul fura konzisztenciajuak lettek az etelek, szamomra ehetetlenek, spenotot probaltam krumplival osszeturmixolni azzal suriteni de az is fura, vagy hozza kell egyszeruen szoknom az ilyen izvilaghoz?
2014. jún. 22. 15:56
 1/6 anonim ***** válasza:
Almával, illetve saját magával érdemes sűríteni.
2014. jún. 22. 16:13
Hasznos számodra ez a válasz?
 2/6 A kérdező kommentje:
még a tokfozeleket talan tudommagaval suriteni de spenoto és kapormartast sajatmagaval hogy surithetem?
2014. jún. 22. 16:16
 3/6 anonim válasza:

Szia!:)


A spenótról sajnos nem tudok nyilatkozni, én a sóskát imádom, de a főzelékekről annál jobban. Amikor én fogyókúráztam, nagyon sok főzeléket ettem, azok az egyik kedvencem. A habarásban kefirt használtam, a hagyományos liszt helyett fele-fele arányban kevertem teljes kiőrlésű lisztet és zabkorpát. Ezekben rengeteg rost, vitamin, ásványi anyag van, amelyek bevitelével többet használsz, mint ártasz, ráadásul fogyókúra alatt legalább dupla olyan fontos, hogy finom legyen az étel, amit megeszel, mint amikor nem fogyózol. Én sokat fogytam és erre a fogyókúra alatt jöttem rá. Jó ötlet vigyázni a lisztekkel, de ne vonj meg minden szénhidrátot, mert a zsírégetés egyik szakaszában elengedhetetlen valamennyi szánhidrát jelenléte, anélkül tökéletlenül ég el a zsír.

Na, már megint bő lére eresztettem, pedig csak annyit akartam írni, hogy én a teljes kiőrlésűekre szavazok:)

Sikeres fogyókúrát kívánok Neked!:)

2014. jún. 22. 17:24
Hasznos számodra ez a válasz?
 4/6 anonim ***** válasza:

Őrölt szezámmagot használok liszt helyett a rántásban, szerintem sokkal jobb.

A sóskafőzeléket pedig almával turmixolom :)

2014. jún. 22. 17:38
Hasznos számodra ez a válasz?
 5/6 anonim ***** válasza:

A lisztet minden fözelékfélénél helyettesítheted zabpehellyel/zabkorpával, szerintem ízben nem jelentösen másabb, mint a hagyományos.


A dinsztelt káposztát meg kevés vízben kezdd el készíteni zsiradék helyett - semmivel sem lesz rosszabb, mint az eredeti.

2014. jún. 22. 17:45
Hasznos számodra ez a válasz?
 6/6 A kérdező kommentje:
jej koszi szepen a valaszokat, mindegyikotok sokat segitett!!!!holnapra terveztem a tokfozeleket, es ahogy elnéztem a spajzt van is otthon zabpehely, kivancsi lennék hogy azt hogy keszitsem el, daraljam le vagy az majd ugyis megfol szetmálik, ehhez nem értek.
2014. jún. 22. 17:57

Kapcsolódó kérdések:




Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!