158 cm magas nő vagyok, és 66 kg! Szerintetek ez sok ehez a magassághoz?
ha jól veszem akkor már nem karatézol,tehát nincsen már meg a napi terhelés,a test meg nem tart meg feleslegesen nagyobb izomtömeget.
szóval hagyjuk már az ilyen-elnézést de tudatlan-mellébeszélést,hogy az izomtól tömzsi.
a zsírtól az.
ha az ideális arány megállapítás érdekel,akkor mérj/méress testzsír százalékot,abból vonhatsz le következtetést.
némi támpont,a szép nők 17-22%os tartományban vannak.
hájas az lesz,aki a sportolás a rendszeres edzés befejezése után ugyanannyit vagy többet eszik.
de itt a konkrét példám vegyük a combot mondjuk.
teljesen naturál módon edzettem a comb kerületem 69cm volt.
történ egy balesetem két hónapot feküdtem,4 hónap volt a rehabilitáció.
63 cm-re ment össze a combom,a karom 43ról 38asra.
mondjuk nekem edzés nélkül alapból csökken az étvágyam,ezért garantáltan nem kerültem kalória pluszba mint te.
szóval amit feltételezel az egész egyszerűen ellent mond a természet törvényeinek és simán tájékozatlanság.
ha nincsen terhelés,akkor a test nem tart magán felesleges izomtömeget.
szóval zsíros vagy és kész,akárhogyan is próbálod magyarázni,amit nem is értek,hogy minek kell egyáltalán ha egyszer az vagy?
Ezért jobb, ha inkább képet mutatsz. SOkan itt olyan hű, de okosak, hogy borzalom. Én már észrevettem, hogy ha kilóimat írom, akkor fúj, nagyon sok, fogyj 15 kilót. Ha mutatok egy képet, akkor csinos vagyok, MAX 5 kilót fogyjak:))
Amúgy nekem is izmos a combom meg a vádlim főleg, kőkemény. Szerintetek az háj?? Én még kőkemény hájt nem láttam, de ti okosabbak vagytok:D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!