Kezdőoldal » Fogyókúrák » Egyéb kérdések » 158 cm magas nő vagyok, és 66...

158 cm magas nő vagyok, és 66 kg! Szerintetek ez sok ehez a magassághoz?

Figyelt kérdés
2014. jún. 21. 21:40
1 2
 1/11 anonim ***** válasza:
Én 160 cm vagyok és 68 kg, szóval szerintem nagyjából egyformák vagyunk. Szerintem sok. Én nagyon szeretnék lefogyni olyan 60-ra legalább. Nem küldesz priviben egy képet? Kíváncsi vagyok más hogy néz ki kb ugyanolyan súllyal.
2014. jún. 21. 21:42
 2/11 A kérdező kommentje:
hát képet nem nagyon szeretnék küldeni de azért köszi,nekem is a 58-60 lenne az ideális.de majd csak össze jön valahogy
2014. jún. 21. 21:47
 3/11 anonim válasza:
en 161 cm vagyok, es 54 kg, es neha ezt is soknak erzem, szerintem 51 kg az idealis, amikor a legjobb formamban vagyok, szal szerintem sok, de az eloszlason is sok mulik:D
2014. jún. 21. 21:49
 4/11 anonim ***** válasza:
Alkat kérdése. Vastagabb csontokhoz általában nagyobb izomzat is társul (a zsírszövetről nem beszélve).
2014. jún. 21. 22:00
 5/11 A kérdező kommentje:
nálam az a baj még hogy 12 évig karatéztam és a combjaimon jelentös izom tömeg jött létre így elég tömzsinek látszódok!
2014. jún. 21. 22:05
 6/11 anonim ***** válasza:

ha jól veszem akkor már nem karatézol,tehát nincsen már meg a napi terhelés,a test meg nem tart meg feleslegesen nagyobb izomtömeget.

szóval hagyjuk már az ilyen-elnézést de tudatlan-mellébeszélést,hogy az izomtól tömzsi.

a zsírtól az.

ha az ideális arány megállapítás érdekel,akkor mérj/méress testzsír százalékot,abból vonhatsz le következtetést.

némi támpont,a szép nők 17-22%os tartományban vannak.

2014. jún. 21. 22:23
 7/11 anonim ***** válasza:
Ha most nem sportolsz, akkor ez nem izom, akkor pedig sok..én 160 cm vagyok, de 66 kilósan kifejezetten kövér voltam.
2014. jún. 22. 01:39
 8/11 A kérdező kommentje:
Ez hülyeség,nézd meg azokat az embereket akik évek alatt gyúrják ki magukat szteroidok meg kiegészitök nélkül!Akkor azok az emberek is hájasok lesznek ha abba hadják vagy mi?
2014. jún. 22. 19:59
 9/11 anonim ***** válasza:
100%

hájas az lesz,aki a sportolás a rendszeres edzés befejezése után ugyanannyit vagy többet eszik.

de itt a konkrét példám vegyük a combot mondjuk.

teljesen naturál módon edzettem a comb kerületem 69cm volt.

történ egy balesetem két hónapot feküdtem,4 hónap volt a rehabilitáció.

63 cm-re ment össze a combom,a karom 43ról 38asra.

mondjuk nekem edzés nélkül alapból csökken az étvágyam,ezért garantáltan nem kerültem kalória pluszba mint te.

szóval amit feltételezel az egész egyszerűen ellent mond a természet törvényeinek és simán tájékozatlanság.

ha nincsen terhelés,akkor a test nem tart magán felesleges izomtömeget.

szóval zsíros vagy és kész,akárhogyan is próbálod magyarázni,amit nem is értek,hogy minek kell egyáltalán ha egyszer az vagy?

2014. jún. 22. 23:20
 10/11 anonim ***** válasza:

Ezért jobb, ha inkább képet mutatsz. SOkan itt olyan hű, de okosak, hogy borzalom. Én már észrevettem, hogy ha kilóimat írom, akkor fúj, nagyon sok, fogyj 15 kilót. Ha mutatok egy képet, akkor csinos vagyok, MAX 5 kilót fogyjak:))

Amúgy nekem is izmos a combom meg a vádlim főleg, kőkemény. Szerintetek az háj?? Én még kőkemény hájt nem láttam, de ti okosabbak vagytok:D

2014. jún. 23. 13:41
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!