Hány kg-t szeretnél lefogyni, hány kg vagy és milyen magas? Kort is írj kérlek!
Sziasztok!
22éves lány vagyok 166cm/66kg :(
10kg-t szeretnék lefogyni, akkor lenne ideális testsúlyom.
164cm/64kg
12kg-t szeretnék fogyni (eddig 20kg-t fogytam)
16/L
19 vagyok lány, 170 magas , 66 kg.
Nagyon szeretnék lefogyni 58 kg-ra. Bár énis, mint páran erős csontozatú vagyok, a zsír meg elég arányosan oszlik el. De akkoris egy álmom válna valóra.. és akkoris megfogom csinálni nem érdekel :D
L,19
Én nem vagyok sovány,esetleg karcsú, de van még elég sok zsír a combomon, azért fogynék. Azért gáz, hogy más mondja meg, "illene-e fogynom" vagy ilyesmi, amikor nem is tudja, hogy nézek ki.... csak nagyon rosszul esett, mert 89 kilóról fogytam, 53 a végcél... hát, aki volt olyan bunkó és lepontozott az ilyen negatív, irigy hozzáállással úgy sem tud érvényesülni, se az életben, se a fogyókúrában.
Én senkit sem pontoztam le, gondoltam, sok sikert mindenkinek. És ismeretlenül is büszke vagyok mindenkire, aki akár 1kgt is képes volt leadni.
Pont azért írtam a min. 53at, hogy nehogy anorexiásnak vagy túl soványnak gondoljatok.
[ még mindig 170centi/57kg]
Akinek meg nem tetszik, azt tudom sajnálni xD
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!