Kezdőoldal » Fogyókúrák » Egyéb kérdések » A fogyokuras teak illetve a...

A fogyokuras teak illetve a zoldte tenyleg segit valamit?

Figyelt kérdés
naponta tobb bogrevel megiszok fogyokuras teakat illetve zold teakat is, de nem veszem eszre h gyorsabb lenne anyagcserém
2014. jún. 18. 20:22
 1/8 anonim ***** válasza:
Ha mellette egész nap a gép előtt ülsz és cseszel mozogni, akkor nem is lesz gyorsabb. Ezek SEGÍTIK a fogyást, és a zsírégetést, nem pedig helyettesítik. Magyarán, ha étrenddel, és edzéssel lefogysz 10 kilót, akkor ha pluszban fogyós étrend-kiegészítőket iszol/eszel akkor nem 10 kilót fogsz fogyni, hanem mondjuk 11-et. Kb 5-10%-ot segítenek.
2014. jún. 18. 20:47
 2/8 A kérdező kommentje:
en naponta megeszek egy kila csirkemellet es sok zoldseget, lehet ezzel rosszat csinalok de nekem izlik a grillezett mellecske :D de sportolni csak 45perc aerobikot vegzek
2014. jún. 18. 21:38
 3/8 anonim ***** válasza:

A csirkemellen es a zoldsegeken kivul mikor es mit eszel meg? Az is fontos!

En kb 3 eve napi 2 l zold tean kivul mast nem iszok, de nekem tenyleg gyorstja az anyagcserem. Bar inkabb vizhajto hatasu. Persze ha szarokat eszek mellette, ez sem segit semmit, kulonben hulye lennek odafigyelni az etkezesre, es naponta fozocskezni. Raadasul nekem a gyomromat is nyugtatja.

Milyen fajta zold teat iszol? Az en tapasztalatom, hogy a liptonos meg az ilyen hasonlo szep dobozu zold teak meg sem kozelitik a szalas teat, vagy a naturland teat.

De tenyleg csodat ne varj tole, hogy ettol leszel patent.

2014. jún. 18. 22:03
 4/8 A kérdező kommentje:
mast nem eszem reggeli ebed vacsi csirkemell es zoldsegek, jo neha gyumolcsok is, de amugy valtozatosan elkeszitve, en a lisztes cukros cuccokat reg elhagytam, mellette 2l vizet iszom, es elkeztdtem fogyi teakat ill. zoldteakat inni, de borzalmas izuk van cs ezert erdekelne hogy meg e eri inni, h elviseljem e az izuket.
2014. jún. 18. 23:03
 5/8 A kérdező kommentje:
jaj h mien fajtajuak? nemtudom, egy fuszerboltban veszem ,ott keszitik a kevereket és ugy mérik ki frissen, egyszeru zacskoba adjak
2014. jún. 18. 23:05
 6/8 anonim ***** válasza:
Edesitovel meg citromlevel nem probaltad? Az elnyomja az izet.
2014. jún. 19. 18:37
 7/8 A kérdező kommentje:
ctromot szokok bele rakni de attol még rettenetes az izuk szamomra, édesitot nemszoktam hasznalni szerintem azok mérgek
2014. jún. 19. 19:14
 8/8 anonim ***** válasza:
Hat akkor ne idd! Nem tudok erre mar mit mondani...
2014. jún. 19. 20:13

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!