Szakítás utan fogytam 6kilot, meg tudom tartani ezt az állapotot?
Figyelt kérdés
Nagyon depis lettem, 6eves kapcsolatom ert veget. Kb 7napig nem ettem, vagy csak par falatot, de azt is majdnem kihanytam. Most 69 kg vagyok(sajnos 60kgrol felhiztam 75re egy gyógyszer miatt) szeretnek lefogyni 60ra, ami az allapotom miatt nem lesz nehez.. Próbálok egészséges kajákat enni, de nem mindig birok, mert rosszul leszek, szval a 60kg hamar meg lesz igy. Viszont utana meg is akarom tartani. Mit tegyek majd? Szeretnek sportolni.2014. jún. 18. 13:25
1/5 Mi közöd Tőle válasza:
Egyszer nekem is volt ilyen. Napi kb 1 alma volt az összfogyasztásom, mert olyan görcsben volt a gyomrom. Utána visszajött sógorostól. Igyekezz magad túltenni rajta, utána meg valami normális kaja, cukor, gabonák és tej nélkül.
2/5 A kérdező kommentje:
igen, én is érzem azt a görcsöt a hasamban és nagyon rossz..nem tudok aludni sem miatta.
2014. jún. 18. 13:47
3/5 Mi közöd Tőle válasza:
Le kell foglalni magad. Kell, hogy legyen saját életed a párkapcsolaton kívül. Élni kell, társaságba járni. Úgy hamar túl lehet lenni rajta.
4/5 A kérdező kommentje:
tudom, ezeket már hallottam kb 15 embertől..csak nehéz, ha a társaságban én vagyok az, aki inkább depizik a sarokban. :D
2014. jún. 18. 14:01
5/5 Mi közöd Tőle válasza:
Tudod mit kell tenned. Tedd meg.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!