Ha befeszítem a hasam és kicsit lehúzom a hájt a hasamon akkor teljesen látszódnak a kockák. Az összes. Hogyan érhetném el, hogy alaphelyzetben is látszódjon?
Tudod a zsír alatt mindenkinek kockás a hasa. Ezeket hívják hasizomnak :)
Ha így folytatod egyébként idővel tényleg látszani fog majd, de egyenlőre ne ess kétségbe, elég fiatal vagy még, ilyenkor ez a normális.
Csak a kajáláson múlik, arról meg nem írtál semmit.
Az, hogy "sok" húst, meg "kevés" fehér lisztet eszel... Ettől nem lettünk okosabbak. Kinek mi a kevés, kinek mi a sok. Olyan alacsony testzsírszázalékot elérni, hogy látszódjon tökéletesen a hasizom, csak szigorúan felügyelt kajálással lehet. Persze ha 50 kilós valaki, akkor lehet simán nagyon vékony, de én pl. 90 vagyok, és így látszanak a kockák. Szigorúan számolom a kalóriákat, pontosan időre eszem, grammra kimérve. Ezt csak így lehet, nem véletlen, hogy kevés olyan ember van aki egyszerre izmos, és nem fedi zsír...
Hát nem kockás alapból a hasad!
Izmos, de nem kockás!
De ha 1-2 héten keresztül 100 felülést csínálsz akkor lesz mondju az nem megeröltető neked meg már biztos kockás a háj alatt az biztos!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!