Kb ilyen alakkal a strandra fel lehet venni kétrészes bikinit?
2014. jún. 14. 12:45
11/13 anonim válasza:
Amúgymeg, ha ilyen alakod van, mint a képen, akkor pláne nem vagy az a kategória, aki kell takargassa magát. Vannak ennél százszor rosszabbak.
12/13 anonim válasza:
Fel.Csak olyat vegyél aminek oldalt nem ilyen vékony madzag a pántja,hanem rendes bugyi fazon. Egyrészesben nem lehet pl barnulni,meg jobban felhívja a duciságra a figyelmet szerintem.
Alulra sötétebb alsót vegyél felülre meg élénkebb,mintásat.Ha meg valakinek nem tetszik az ne nézzen,ennyi.
13/13 anonim válasza:
Természetesen. Csak ne nekem akarj tetszeni :D
Amúgy mindenki felvehet bármilyet, mindig van olyan, akinek tetszik. Ha meg kényelmesnek érzed, akkor pláne. Strandra meg szerintem nem feltétlen azért megyünk, hogy "páváskodjunk" hanem hogy jól érezzük magunkat
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!