Valaki fogyott már úgy eredményesen hogy minimális mennyiségű ételt evett?
Figyelt kérdés
22 éves 160cm és 70 kg-vagyok.Túlsúlyos.Utálom magam,és undorodok magamtól.Eddig lesz*** tam hogy hogy nézek ki,azt gondoltam hogy nem olyan rossz a helyzet ma már nem igy látom.Keveset eszek,van mikor tornázok,csak az éhességtől fáj a fejem így nem csinálom minden nap.Mai kajám reggeli:1 banán,10órai:teljes kiörlésű péksüti,ebéd:1 bögrés leves,5 körül saláta,rozs kenyér.(Cukros üdítőt,csokit,sütit nem eszek)Ez így hízlal?Nem akarok enni,zabáltam az évek alatt eleget,nem árthat egy kis koplalás.Nem érdekel a fejfájás,nem eszek,van rajtam elég felesleg.Akik csak le hülyéznének,azok legyenek szívesek ne irjanak kommentet.Olyanok véleményére vagyok kíváncsi akik fogytak már hasonló módszerrel.2014. jún. 12. 20:29
11/11 anonim válasza:
Fogyni lehet igy. Csak tartosan nem.
(Abba melyebben ne menjunk bele, hogy mibol lehet igy fogyni, meg milyen lesz a vegeredmeny...hosszu)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!