Kezdőoldal » Fogyókúrák » Egyéb kérdések » Szerintetek fogynom kéne?...

Szerintetek fogynom kéne? (158cm,42-44kg) És ezzel a fürdőruhával mehetek strandra? (linkek lent)

Figyelt kérdés

[link]

[link] [link]

11_19.00.17_www.kepfeltoltes.hu_.jpg kepfeltoltes.hu_.jpg

2014. jún. 11. 19:20
1 2
 11/18 anonim ***** válasza:

Az alsó kicsi rád! Nincs hova bevágjon, mégis bevág.

Egyébként nincs hova fogynod. Meg ne is akarj, mert most kezdesz nőiesedni.

És húzd ki magad! ;)

2014. jún. 11. 22:54
 12/18 anonim ***** válasza:

Nem hiszem hogy 42-44 kilo vagy. Ket baratnom is van 157-158-as magassaggal es az egyik 45 a masik 48 kilo es sokkal vekonyabbak nalad. Egy deka felesleg nincs rajtuk, nem vag be a bugyi, szalkas vekony a combjuk.

Mindazonaltal csinos vagy te is, normalis a te sulyod is.

A furdoruhad extragaz, izlestelen es elonytelen is, egy masikban sokkal csinosabb lehetnel!

2014. jún. 12. 02:09
 13/18 Mi közöd Tőle ***** válasza:
Kicsit még visszafogott is ez a fürdőruha. Sokkal durvábbakat is látok csajokon.
2014. jún. 12. 13:09
 14/18 anonim ***** válasza:

12 vagyok, lehet rosszul fogalmaztam, nem kozonsegesnek vagy kihivonak tartom a furdoruhat hanem stilustalan olcso gagyinak, igy ertettem az izlestelent. Nem ribis.

Az elonytelent meg ugy ertettem hogy semmi jot nem tesz sem a cicijeivel, sem derektajon, valoszinuleg sokkal csinosabb a kislany mint ahogy ez a furdoruha lattatja.

2014. jún. 12. 14:00
 15/18 anonim ***** válasza:
De basszus KISLÁNY! Nem csak a kora, hanem a teste alapján is. Nehogy már aszerint ítélj meg egy gyerekfürdőruhát, hogy mennyire előnyös mellben, derékban, csípőben!
2014. jún. 12. 14:03
 16/18 anonim ***** válasza:

Miert, mi szerint kene megitelni mint hogy jol all vagy sem. Ha mindegy lenne egyfelet arulnanak.

Nem szerettem volna megbantani a kislanyt, de ez a furdoruha nem all jol neki. Ettol meg kimehet benne a strandra, nem kihivo hogy ne vehetne fel 13 evesen.

2014. jún. 12. 14:17
 17/18 A kérdező kommentje:

Mindenkinek köszönöm a válaszát!

Igen, a fürdõruha nekem sem tetszik, azért is kérdeztem, hogy más is így gondolja-e. Bár engem igazából nem nagyon érdekel, hogy kihívó-e, vagy sem. Inkább arra kérdeztem rá, hogy aki ebben meglát, nem fogja-e azt gondolni rólam, hogy "jaj de ronda ez a lány". (Amúgy Anyu vette)

Szerintetek jobb lenne inkább egy topszerû, téglalap alakú felsõ és egy normál alsó? Ha kell, kiteszek képet.

2014. jún. 12. 14:46
 18/18 anonim ***** válasza:

Jaj te :-))) dehogy fogjak azt gondolni hogy de ronda ez a lany :-)

Kulonben igaza lehet annak aki leoltott engem, nem olyan szemmel neztem hogy ez gyerekfurdoruha, eszembe se jutott, manapsag a 13 evesek mar fenott bikiniket hordanak. Igy nezve nem bena a furdoruhad! :-)

A 15 eves hugom legalabb 3 eve nem vesz fel gyerekfurdoruhat, igaz nem is lenne jo ra mert magas es erosebb testalkatu mint te.

Az elottem irtakkal ellentetben en ugy latom hogy pont a fenekeden all nagyon csinosan, talan a derekadnal bevag egy kicsit ha szembol nezzuk, es a melltartoja furcsa de ha tenyleg gyerekbikini akkor teljesen oke!

2014. jún. 12. 15:36
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!