Szerintetek fogynom kéne? (158cm,42-44kg) És ezzel a fürdőruhával mehetek strandra? (linkek lent)
Hozzátenném, hogy 13 éves vagyok.
Normális válaszokat kérek.
Normális választ normális kérdésre lehet adni. Egyrészt mit érdekel a véleményem, ha csak három számot tudok rólad, nem láttam képed rólad, és elsősorban magadnak kellene tetszened?
Másrészt a fürdőruhából semmi sem látszik, és nem értem, hogy érted, "mehetsz-e vele strandra".
Köszönöm az elsõ válaszolónak. (Esetleg még meg tudnád mondani, hogy hogyan tornázzak? Tehát pl. guggolásokat végezzek,
vagy csináljam azt, ami ebben, meg ebben a videóban van…)
Második válaszoló: nem tudom, hogy gúnyból mondtad-e, vagy nem vetted észre, hogy a fürdõruhában egy ember van, aki én vagyok? Mert ha a második, akkor tájékoztatlak. A képekkel is rákérdeztem, nemcsak a számokkal. A fürdõruhás kérdés pedig arra vonatkozik, hogy pl.nem rossz-e, hogy ilyen rózsaszín valami van az oldalán,vagy, hogy nem látszik-e kicsinek? De azért neked is köszönöm, hogy válaszoltál.
És még valami: elnézést azért, hogy a képek elmosódottak!
Az elsőn kívül be se jönnek a képek, így mit akarsz?
Egyébként 158-hoz 42-vel kórházban feküdtem csontsoványan. Hülye az, aki innen fogyni akar.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!