Mennyi egy 11 éves lány átlagos testsúlya?
Figyelt kérdés
Azt szeretném tudni,hogy 148 cm-hez mennyi az átlagos testsúly?
Köszi!
2014. jún. 8. 12:05
11/19 anonim válasza:
Utolsónak: Ne ide irkálj,saját kérdést tegyél fel! Nem mondom h zsírosan táplálkozz, de próbálj több tésztát és húst, szerintem ezek az3rt hizlalnak. Én 146 cm vagyok, 39kg-os testsúllyal, ez elvileg normális, szóval szerintem a tieddel sincs baj.
12/19 Pali1977 válasza:
Akkor hogy végetvessek a vitának, a BMI igen is alkalmazható gyerekeknél és felnőtteknél is egyaránt. Ugyan úgy számoljuk ki, de az értékelés náluk sokkal tágabb intervallumba esik. Találtok online BMI kalkulátort gyerekeknek vagy tiniknek ( ha így írjátok be biztos találtok) és ezt ki is azámoltathatjátok vele. Felesleges a másikat hülyézni :)
Tessék, lehet számolgatni:
Kedves kérdező! A te testsúlyod ideális, ne aggódj.
13/19 anonim válasza:
BMI az nagy hülyeség mert csak tippel valamit a kalkulátor.Semmi igazat se mond
14/19 anonim válasza:
Ez nagyban függ a testfelépítéstől, a lányom 11 éves, 48kg és vékony (157 cm). 148cm-hez szerintem kb 40 kg körül jó, de kell nézni a testfelépítést (izom, csont)
15/19 Badorv096 válasza:
Jaa ên meg 11 évesen azon aggódok H kell lefogyni mert 55 kg voltam😂
16/19 anonim válasza:
Én is annyi éves vagyok azaz 11 de nem értem mik azok a 38/30 kilók???? Csak úgy mondom hogy 38 kiló vagyok és szokott fájni a hasam és csontsovány vagyok!
19/19 anonim válasza:
40-45 szerintem. habár amikor én voltam orvosnál egyszer és lemérték a kilómat (11 voltam, 153 centi és 42 kiló) akkor azt mondták hogy egyek többet mert le vagyok fogyva. szóval igazából még a 45 fölött is teljesen normális
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!