Vivike02 kérdése:
Hány kg egy átlagos 7. -es lány?
Figyelt kérdés
2013. nov. 16. 11:20
1/9 anonim válasza:
Nem mindegy, hogy 175 cm-es, sportos lany pl (aki kezilabdazik, uszik), vagy 150 cm-es, aki egyaltalan nem sportol pl. Azt mondjak az idealis suly: magassag -110. Tehat ha 170 cm vagy, akkor 60 kg az idealis. Persze ez nagyon valtozo is lehet, ugyanis, aki izmos, sportos, az akar a 170 cm-el es 70 kg-al is lehet csinos!
2/9 anonim válasza:
Nincs ilyen átlag.. ha kiszámolod, akkor lesz.
3/9 A kérdező kommentje:
152 cm vagyok és 38-39 kg ez így mennyire elfogadható??
Már több mint 8 hónapja járok el futni amikor csak tehetem 2x15 percet....És 3 hónapja elkezdtem táncra járni (ahol nem mellesleg rengeteget erősítünk is).
2013. nov. 16. 11:34
4/9 anonim válasza:
Szerinted jól nézel ki?
(én nem tudom, mert nem látlak. fogalmam sincs milyen a tested, van-e rajtad zsír, túl vékony vagy-e, esetleg néhol hájas. komolyan nem látlak)
5/9 A kérdező kommentje:
Hááát valahogy sejtettem hogy nem látsz :D
De én úgy vagyok vele hogy a hasamon van felesleg és a combomon...a többi testrészemmel egészen jóba vagyok ilyen téren
2013. nov. 16. 11:47
6/9 anonim válasza:
Szerintem ez még kevés is. Egyél egészségesen, sportolj és dobd ki a mérleget, mert így a kilókkal törődsz és nem a kinézettel.
7/9 anonim válasza:
Akkor ehetsz egészségesebben, elhagyva a gabonákat, tejtermékeket helyettük több zöldséget fogyasztva, húst fogyasztva, és jobb irányba fog változni a testkompozíciód. Főleg ha edzel is mellette.
8/9 anonim válasza:
En7.ben 167 cm voltam es 58 kg-rol fogytam 54 re :DD
9/9 anonim válasza:
Én is most vagyok 7-es. Én 174cm és 53kg vagyok.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!