Ismerősöm nagyon régóta diétázik, de nem sikerül fogynia. Mit csináljon?
Akkor meg nem lenne kövér. Hiába mondod, ez akkoris így van. Az kövér aki sokat zabál és nem mozog, aki keveset eszik és sokat mozog az meg sovány.
Vagy a kajával van a gond, vagy lehet pajzsmirigy gond is, érdemes lenne kivizsgáltatni magát.
De akkor mit is eszik egy nap, PONTOSAN?
Kicsit túl van erőltetve ez a diétázás és a rengeted módszer. Én úgy fogytam 14kg-ot 3 hónap alatt hogy nem váloztattam az étrenden, ugyanazt ettem mint a család, nem külön menüt.
Egyszerü a trükk kevesebbet kell enni, mindegy mit eszel ha kevesebb kalóriát viszel be mint amit felhasználsz fogyni fogsz/fog. Akarat erő kérdése, mert hiába eszik akármilyen speckó norbi menüt ha többet eszik mint amit felhasznál.
Valamit borzalmasan rosszul csinálhat ha nem fogy semmit.
Eszik rendesen? Nem koplalásra gondolok, hanem az egészséges étrendre. Ha kevesebb kalóriát vissz be 1200-nál az se jó. Inkább egyen többet de egészségeset és edzen sokat.
A pajzsmirigyét tényleg érdemes lenne megnézetni..
Egyébként mi az, hogy sokfajta diétát próbált? Nem kell semmi speckó diéta, ne egyen sok lisztes, cukros dolgot, hanem leginkább húst és zöldséget, ennyi a titka.
Mozgásnak se mindegy, hogy mit csinált..
Pajzsmirigye rendben van?
Ha nem jól működik, akkor nem igazàn fog fogyni. Ha beàllítjàk, akkor màr tud fogyni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!