Napi5 étkezés vagy 3?
Ilyet is olvastam már, és olyat is.
16L 158cm, 56kg. Szeretnék lefogyni, és ami az étrendet illeti, napi 5x egyek vagy napi 3x?.:D (édes, sok kalóriát tartalmazó ételeket, üdítőket nem iszok)
Ahogy Neked jó, ahogy megéhezel... Persze a megéhezést az előző ételmennyiség is befolyásolja, de az összetétel is... Van, aki picit tud csak enni, más csak mennyiséget, ha már eszik, akkor rendesen.
Olyan is van, aki napi egyszer szeret enni, az már extra eset, azt hiszem, kevesekhez passzol.
Én személy szerint a napi 3 étkezést preferálom, a vacsora és a reggeli között jó hosszú kihagyással, mert nekem így jó. Néha közéesik egy pici nassolás, de ennyi. Sok pici étkezéssel csak kaparnám a falat, de napi 2-vel is. Úgyhogy a legfontosabb, hogy Neked hogyan jó.
Márpedig nem tetszik a gondolat, hogy mindenki napi sokszor egyen keveset, akkor is, ha ez teljesen rossz neki.
Nem azért hízott el, mert kevésszer evett, az sokkal fontosabb, hogy mit eszik.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!