Kezdőoldal » Fogyókúrák » Egyéb kérdések » 156 cm vagyok és 51 kg. a...

156 cm vagyok és 51 kg. a combom kicsit husis, nem tudnátok valami diétát ajánlani amivel karban tudnám tartani a testem?

Figyelt kérdés

2014. máj. 28. 18:42
 1/9 anonim válasza:

www.fogyokurak.hu/

m.femina.hu/fogyokura/fogyokura_10_kg

www.noiportal.hu/main/npnews-9762.html

2014. máj. 28. 18:58
 2/9 anonim ***** válasza:
2014. máj. 28. 19:12
 3/9 anonim ***** válasza:
0%

[link]

AMit az első linkelt, azokat inkább hagyd...

2014. máj. 28. 19:41
 4/9 anonim válasza:
a kapszulákat és egyéb sz@rokat hagy a fenébe egy edzőterem vagy akár otthon elvégezhető edzés egyrészt ingyenes másrészt a szervezetből nem veszi ki a fontos anyagokat míg a kapszula fajták igen, lehet hogy több idő az edzés de hatásosabb
2014. máj. 28. 19:47
 5/9 anonim ***** válasza:
Négyes, ezt remélem nem nekem mondtad. A Sárga Kapszula egy könyv, és nem egy gyógyszer. Ha nem nekem mondtad akkor semmi.
2014. máj. 28. 19:49
 6/9 anonim válasza:
Nem, dehogyis :)
2014. máj. 28. 19:53
 7/9 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat:)
2014. jún. 18. 09:49
 8/9 Jagello ***** válasza:
Tény, hogy a szervezet a tápanyagokból építkezik és te csupán így közelíted meg ezt a kérdéskört. A testnek impulzusra van szüksége, hogy másképp cselekedjen, ami jelen esetben a nem kívánatos zsírok lebontását és izmok építését jelentené ebben az esetben. Az impulzust pedig a fizikai igénybevétel, feltehetően edzés formájában, ami ugye azért jobb, mint mondjuk a fizikai munka, mert sokkal kontrolláltabb és kimondottan célirányos tud lenni, továbbá sokrétű. Lényeg, hogy embernek szüksége van a teste megtornáztatására heti 4-5 alkalommal 1- 1,5 órára aktívan! Ezzel párhuzamosan kell az étrendről gondoskodni. Neked is mind minden embernek amit kiemelnék fontos , hogy alacsony glikémiás indexű ételeket fogyasszon. Fontos a fehérjebevitel, bár a túlzott nem ajánlott én napi 1-1,5 gramm fehérjét ajánlok testsúlykilogrammonként. Sok zöldség, gyümölcs ami bár közhely, mégis ha belenézek a bevásárlókosarakba hát sajnos nem megfelelő mennyiségben fogyasztjuk nagy átlagban őket. Az interneten a glikémiás index szerint találsz csoportosítva ételeket és a magas kategóriába tartozókat kerüld. Sajnos van elég sok félrevezető is, de ha többet elolvasol az egybehangzó dolgok általában igazak. Jó egészséget és soj szerencsét!
2014. jún. 19. 16:01
 9/9 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszodat és megfogadom a tanácsaid:)
2014. jún. 19. 19:33

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!