Kezdőoldal » Fogyókúrák » Egyéb kérdések » Hány Rubint Réka DVD van?

Hány Rubint Réka DVD van?

Figyelt kérdés

Egy másik fórumon mindenki az RR5-ről beszél? Ezt nem értem, nem csak négy van neki?

Köszönöm!

2009. dec. 30. 18:07
 1/6 anonim ***** válasza:
100%
Add önmagadnak 3 része van, van egy baba-mama meg egy kismamatorna, aztán van a Napi 20 perc és a Rubint Réka 2009. Ez eddig 7 de lehet hogy több van. A RR5 alatt szerintem a legújabb, 2009-est értik.
2009. dec. 30. 18:28
 2/6 anonim ***** válasza:
39%
Egysincs. Az én fogalomtáramban és értékrendem szerint a fogyókúra nem egyenlő rubintrékával meg sóbertnorbival. Ellenben a lehúzás már közelít egyenlő lenni velük.
2009. dec. 30. 18:53
 3/6 A kérdező kommentje:

Első válaszolónak köszönöm szépen, én is így gondoltam. :)

A második válaszolónak pedig csak annyit üzennék, hogy ha nem tudsz érdemben hozzászólni a kérdéshez, akkor inkább maradj csendben. (Amúgy csak halkan megsúgom, hogy nincs szükségem fogyókúrára, csak szeretek mozogni. Ennyi. S hogy miért ide írtam a kérdést? Egyszerűen Rubint Réka nevét beírva a keresőbe, ide tettek fel vele kapcsolatban a legtöbb kérdést.)

Boldog új évet mindkettőtöknek!

2009. dec. 30. 19:19
 4/6 anonim ***** válasza:
46%
Neked is, de akkor had pontosítsak. Nem megbántani akartalak, mindössze egy mennyiségi kérdésre válaszoltam abszolút érdemben. "Egy sincs", azaz nulla, zéró darab van. Vagy nem ez lett volna a kérdés? Aztán gyorsan meg is indokoltam, hogy miért nincs egy se. Jó neked, hogy nincs szükséged fogyókúrára, én most fogok nekikezdeni és -20kg-ig meg se állok.
2009. dec. 30. 19:59
 5/6 A kérdező kommentje:

Hűha, az nem semmi! Akkor egy hatalmas nagy kitartás, és sok sikert! Kívánom, hogy elérd, amit szeretnél, s hogy érezd majd jól magad az új "bőrödben"!

:) Hajrá!

2009. dec. 31. 12:37
 6/6 anonim ***** válasza:
Köszönöm :) Buék!
2009. dec. 31. 18:00

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!