Jo ez igy? (Kerdesed rovid. )
Nem reggeliztem.
Kb. 10-11 fele megettem egy meggyes Cerbonat.
Most parolt vegyeszoldseget eszek,sonkaval+ 1 vekony szelet piritott kenyeret,utana pedig egy banant.
Vacsorara tervezek enni epret.
Ennyi
Ja es ma futottam 12 percet.
Mennyire jo ez igy?
Túl kevés, az is főleg szénhidrát, nem mindig a jó fajtából... Több fehérje, több zsír és több mozgás kellene.
Az, hogy mikor és hányszor eszel, szerintem a Te dolgod, csak ne erőltesd rá a testedre. Ha nem vagy éhes, ne egyél, ha éhes vagy, akkor pedig szerintem igen :)
A tojást nem szereted? Ettél már rendes házit? Mert a boltit és a piacon eddig vettet én sem enném, de a jóféléért odavagyok. De ételbe keverve a gyöngébb ízű is elmegy.
Na jol van 84%-os,most mar allitsal magadon...
Ha neked olyan bomba jo alakod van,akkor ne ebben a temaban valaszolgass,mert nemhogy inkabb onbizalmat adnal a fogyni vagyo embereknek,inkabb meg le is huzod oket....
A 84%-os mondott pár jót, de rosszat is s egyetértünk, nem így kell hozzáállni szegény fogyni vágyókhoz, mert nem annyira evidens, hogy hogyan kell az adott embernek fogyni.
Az eper, a banán és a nem reggelizés teljesen célravezető egyes egyedeknél, s reggeliztem már 3 tojást zöldséggel, elég hamar megéheztem tőle, pedig nem spóroltam ki a zsírt. Nem vagyunk egyformák. Attól még jó reggelinek tartom (s a magam részéről 10-11-kor eszem, ami számomra az ideális időpont reggelihez. Nagy gyakorlatom van kora reggeli evésből, eléggé sokszor tapasztaltam, hogy az nekem nem jó, csak éhessé tesz.)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!