Kezdőoldal » Fogyókúrák » Egyéb kérdések » Jo ez igy? (Kerdesed rovid. )

Jo ez igy? (Kerdesed rovid. )

Figyelt kérdés

Nem reggeliztem.

Kb. 10-11 fele megettem egy meggyes Cerbonat.

Most parolt vegyeszoldseget eszek,sonkaval+ 1 vekony szelet piritott kenyeret,utana pedig egy banant.

Vacsorara tervezek enni epret.

Ennyi

Ja es ma futottam 12 percet.

Mennyire jo ez igy?

2014. máj. 27. 14:03
1 2
 1/17 anonim ***** válasza:
Semennyire. :D
2014. máj. 27. 14:15
 2/17 anonim válasza:
Szerintem sem jó.
2014. máj. 27. 14:22
 3/17 A kérdező kommentje:

Miert?

Irjatok oda az indokot is,legyszives.

2014. máj. 27. 14:26
 4/17 anonim ***** válasza:

4. válaszoló végülis leírta.

Nem húsokat és zöldségeket eszel, a kritikát leírta, kiemelte hogy miket. Egy olyan társadalomban ahol durván 60% elhízott, nem kell erőltetni a fölösleges, tápanyagszegény és főleg szénhidrátdús ételek fogyasztását. Én ezért fogalmazok úgy, hogy (főleg) zöldségeket és húsféléket (vagy halat, tojást) kellene enni.

2014. máj. 27. 14:33
 5/17 anonim ***** válasza:
0%

Jó ez így?

Nem.

Mennyire jó ez így?

Semennyire.

És akkor leírom miért:

"Nem reggeliztem."

Pedig kell.

"Kb. 10-11 fele megettem egy meggyes Cerbonat."

Mivel nem reggeliztél, a szervezeted már 10-11 felé jelzett hogy éhes vagy, szénhidrát kell. Ha normálisan ettél volna reggelire mondjuk 3-4 tojást, valamilyen magokkal és salátával, garantáltan 1-2-ig nem lettél volna éhes. A Cerbona szelet pedig káros, hízlaló, tele van cukkorral a "meggy" rajta meg kb. annyira meggy mint én.

"Most parolt vegyeszoldseget eszek,sonkaval+ 1 vekony szelet piritott kenyeret,utana pedig egy banant."

Ebből egyedül a párolt zöldség a jó. A sonka is jó lenne, de feltételezem gépsonka vagy valami hasonló, tehát nem jó. A pirított kennyére semmi szükség, cukros szénhidrát a rosszabb fajtából. Ha már ilyen szemetet eszel, akkor nem kell megpirítani, legalább élvezd. Banánt nem eszünk ha tényleg fogyni akarunk.

"Vacsorara tervezek enni epret."

Vacsorára nem eszünk gyümölcscukros szénhidrátot.

"Ja es ma futottam 12 percet."

Komolyan??? 12 EGÉSZ PERCET??? :O .... Ez semmi.

Tessék, leírtam szebben, attól még a lényeg ugyanaz. Az egész étkezésed összeszedetlen, pocsék. Amiből állnia kéne: hús, hal, tojás, magvak, zöldségek, gyümölcsök. Akkor lefogynál. Így nem fogsz.

2014. máj. 27. 14:34
 6/17 anonim ***** válasza:

Attól függ mit akar...

Jónak jó,csak attól függ mihez nézzük..

Nem írtad mi a célod,és azt sem hogy most hogy állsz,és azt se tudjuk milyen típus vagy.. :)

Napi 3 kajálást meg növelhetnéd,nem attól fogysz hogy 3x-or eszel csak :)

2014. máj. 27. 14:36
 7/17 anonim válasza:

Szerintem jó, de csak rövid ideig.

Én például háromnapja csak tejen és kefiren élek és nem hiányzik az evés.

2014. máj. 27. 16:15
 8/17 anonim ***** válasza:
És gondolom betegség sem hiányzik ... ?!?! :)
2014. máj. 27. 16:17
 9/17 anonim ***** válasza:
Koplalás helyett én inkább többet mozgok. Napi 1-1,5 óra intenzívebb mozgás kellene neked is, ha mozgásszegény irodai munkád van.
2014. máj. 27. 16:19
 10/17 anonim ***** válasza:
Három napja így élsz, WOW. Mindjárt hasraesek a nagyságod előtt, ezalatt már le is ment egy kiló VÍZ. Én meg 3 éve élek tej és glután NÉLKÜL (allergia miatt és azért, hogy a jó alakom megőrizzem), te bírni fogod maximum még 2-3 napig, én pedig életem végéig. Te ki fogod zabálni a hűtőt és plöttyedt leszel, én nem éhezem és feszes maradok. Na ki jár jobban? :)
2014. máj. 27. 16:24
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!