Hogyan tudnám megtartani a súlyomat?
Vegák kétfelé oszlanak: egyik csoport búzát / tejet eszik, és pont olyan arányban betegek mint a sima nyugati étrendet követők.
Másik csoport meg nem.
na, ez kissé hülyeség...én pl. tejet elég ritkán iszom (nem rajongok érte, ugyanis), búzát eszem (kenyeret) s még mindig nem vagyok elhízva.
ja, meg sportolok is eleget, valamint nem nassolok, sem iszom kólát, szénsavas üdítőt naponta, max nagy ritkán (évente kb. háromszor, mint az alkohol, alkalmakkor).
kérdező: úgy kell elkerülni a visszahízást, hogy NEM térsz vissza a régi étrendere.
Mennyit egyél össz-vissz?
Ennyire központi téma az evés? Eszünk mert sajnos függünk fizikailag a tápláléktól, táplálkozástól, megesszük amit kell, megadjuk a minőségét mert kb. 50%-ban ezen múlik az egészségünk, ennyi. Szerintem már sokszor túl van ez tárgyalva.
Kérdező, sajnállak.
Nem fogod ugyan azt enni egész életedben.Nyugi. Nincs annyi akaraterőd. Illetve lehet változtatni az étrenden
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!