Biotech Thermo Drine mi a véleményetek róla?
Tegyük fel hogy csak placebo, de ha eléri vele a célját....?
De inkább tényleg hagyjuk.
Kérdező:
Egyed, vegyed hatásos és most talán pont akciós is.
Sokaknak segített neked is fog, de csak egy kis pluszt ad ha egyébként is jó a módszered, étrended stb.
Koffein egy közönséges, enyhe drog. Ha azon a szinten vagy, hogy ez neked valami különleges vagy jó dolog, akkor örülj neki.
Fizessetek csak több ezer forintokat egy kis koffeinért, vagy karnitinért amivel tele van a testetek. Gondolom evidens, hogy nekem ez halál mindegy :D
utolsó, agyadra ment az internet :D minden embert körülötted agymosottnak tekintesz, de valójában te vagy az...kitalálok valami random f.ságot, mondjuk hogy a brokkoli rákot okoz, csinálok róla egy oldalt, több ezer hülye is lesz aki elhiszi. A nagybátyámmal is ugyanez történt, sajnos...tök jófej volt előtte.
Nem mondom, van igazság abban amit leírsz, de legnagyobb része...hát, hagyjuk.
Thermo Drine helyett én inkább shredexet vagy revex-16-ot vennék a scitecnél. Revex-16-ot próbáltam, 2x jobban bírtam az edzést, nem volt akkora étvágyam és tényleg segített az utolsó centiket eltűntetni :) + egy kis karnitin, na az tényleg jó kombó. De legalább 1000mg belőle edzés előtt.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!