Kezdőoldal » Fogyókúrák » Egyéb kérdések » Biotech Thermo Drine mi a...

Letti26 kérdése:

Biotech Thermo Drine mi a véleményetek róla?

Figyelt kérdés
Légyszi írjatok tapasztalatokat,köszönöm.

2014. máj. 26. 10:18
1 2
 11/17 anonim ***** válasza:

Tegyük fel hogy csak placebo, de ha eléri vele a célját....?

De inkább tényleg hagyjuk.

Kérdező:

Egyed, vegyed hatásos és most talán pont akciós is.

Sokaknak segített neked is fog, de csak egy kis pluszt ad ha egyébként is jó a módszered, étrended stb.

2014. máj. 26. 14:36
 12/17 anonim ***** válasza:
Koffeint és taurint le placebózni, azért ehhez már kell némi elszántság :)
2014. máj. 26. 15:17
 13/17 anonim ***** válasza:
0%
Koffein csak egy enyhe drog. Nehogy már ettől tudjon valaki edzeni.. ugyan már..
2014. máj. 26. 15:20
 14/17 anonim ***** válasza:
Most már anyádat is letagadnád hogy igazad legyen, de most nincs. Koffein nem placebo, nélküle is lehet edzeni, attól még igaz hogy fokozza az éberséget, koncentrációt, az emberiség felét ez ébreszti fel reggel.
2014. máj. 26. 15:34
 15/17 anonim ***** válasza:
0%

Koffein egy közönséges, enyhe drog. Ha azon a szinten vagy, hogy ez neked valami különleges vagy jó dolog, akkor örülj neki.

Fizessetek csak több ezer forintokat egy kis koffeinért, vagy karnitinért amivel tele van a testetek. Gondolom evidens, hogy nekem ez halál mindegy :D

2014. máj. 26. 15:38
 16/17 anonim ***** válasza:
100%

utolsó, agyadra ment az internet :D minden embert körülötted agymosottnak tekintesz, de valójában te vagy az...kitalálok valami random f.ságot, mondjuk hogy a brokkoli rákot okoz, csinálok róla egy oldalt, több ezer hülye is lesz aki elhiszi. A nagybátyámmal is ugyanez történt, sajnos...tök jófej volt előtte.

Nem mondom, van igazság abban amit leírsz, de legnagyobb része...hát, hagyjuk.

Thermo Drine helyett én inkább shredexet vagy revex-16-ot vennék a scitecnél. Revex-16-ot próbáltam, 2x jobban bírtam az edzést, nem volt akkora étvágyam és tényleg segített az utolsó centiket eltűntetni :) + egy kis karnitin, na az tényleg jó kombó. De legalább 1000mg belőle edzés előtt.

2014. máj. 26. 17:34
 17/17 anonim ***** válasza:
Véletlenül összekevertél a másik oldallal. Én vagyok az aki nem hisz pillanatnyi divatokban, nem igazán tudnék komolyan venni egy 'brokkoli rákot okoz' témát, ahogyan.. hát az eddig felhozott témákban is eléggé szkeptikus nézeteket vallok.
2014. máj. 26. 17:36
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!