Szia! Gondolom fogyáshoz szeretnéd szedni. Magában semmit sem fog érni!!! Ahhoz, hogy hasson, megfelelő diéta és mozgás kell! De ha a diéta és a mozgás megvan, akkor ez már nem is kell! :) Személy szerint erről a szerről nem tudok nyilatkozni, nem szedtem. Edzés előtt iszok folyékony L-Carnitine-t, az sokat segít. Tovább bírom vele az edzést és rendesen izzaszt is. Elképzelhető, hogy ez a szer is segíti a fogyást, de nem feltétlenül szükséges hozzá.
21/L
2014. máj. 26. 10:49
3/17 anonim válasza:
Karnitin a zsírsavakat segít átjuttatni a mitokondrium membránján.
Zsírégetésben nincs reguláló szerepe!
2014. máj. 26. 11:07
4/17 anonim válasza:
MinimorRris hidd el, nagyon jól tudom,hogy mire való!(orvosira járok) :) Én nem zsírégetés szempontjából szedem, hanem azért, hogy tovább bírjam az edzést.
2014. máj. 26. 11:11
5/17 A kérdező kommentje:
Sziasztok!Köszönöm a válaszokat,igazából 5-6 kg-ot szeretnék leadni,eddig a Biotech Super Fat Burner-t használtam,edzés mellett.Hatásosnak bizonyult.Az edzőtermi edzést most leváltottam futásra,ugrókötelezésre,otthoni edzésre.Ezek mellé szeretnék valami rásegítőt,a gyorsabb cél elérése érdekében.Ha valakinek van jobb ötlete,vagy ami hatásosabbnak bizonyult mint a Thermo Drine,szívesen fogadom az ötleteket!
2014. máj. 26. 11:13
6/17 A kérdező kommentje:
Még annyit szeretnék,hogy Biotech termékekben gondolkozom,mert ezekben megbízom.
2014. máj. 26. 11:15
7/17 anonim válasza:
Thermo Drine Liquidet használok edzés előtt. Kellemesen felpörget, jobban megy az edzés. Olyan nagy csodát ne várj tőle, de egy próbát megér mindenképp. A tablettás kiszerelésről nem tudok nyilatkozni.
2014. máj. 26. 11:18
8/17 anonim válasza:
Érdekes, én valahogy nem tudok elájulni attól hogy valaki orvosira jár. Talán mert sz.arnak tartom a képzésüket, nem igazán tudok hinni benne, plusz a medika csajok ugyan úgy tolják a karnitint mint a szőke fitneszlibák. Akkor meg mi a különbség ugye..
Én is szeretem tovább bírni az edzést, ezért nyalok puncit.. pont annyit segít mint a karnitinivás.
2014. máj. 26. 11:18
9/17 anonim válasza:
Próbáltad már? Azért te sem tudsz mindent a világról. Honnan tudod hogy nem használ? Még egy kanál cukortól is jobban megy az edzés (egy rövid ideig), van olyan edzés előtti formula amitől úgy érzed szét tudnád tépni a vasakat (aki próbálta már tudja miről beszélek) Miért ne lehetne ez is hatásos?
2014. máj. 26. 14:07
10/17 anonim válasza:
Minden placebo hatásos.. csak nem kerül több ezer forintba.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!