Elrontottam a fogyòkúrám?
Sziasztok! 5 napig salatan eltem meg gyümölcsön, kis zöldséglevesen. Mindennap edzettem. De hétvén rendes ételeket ettem bar azt is nagyon sok salataval. Feher tesztat pörivel, sok salataval. Kis adagokat. Mégis félek elrontottam mindent es hogy teljesen elronttam. Lelkiismeret furdalasom van :(
21/L 169/73kg
A zöldség és gyümölcs evését jobb is elrontani, hidd el. Hogy gondoltad, hogy edzés és egyáltalán élet mellett ez a jó fogyókúrás módszer?
Úgyhogy helyes, hogy klengtél, de a tészta helyett ehettél volna több pörit, tojást, miegymást. Így is magas a szénhidrátbeviteled, az egyensúlyhoz inkább több fehérje és zsír kellene...
Igen, elrontottad.
Ha szeretnéd segíthetek, de akkor kérlek, ne légy többet ilyen h.ü.l.y.e.
Reggeli: 1banan,1 narancs
Tìzòrai:3 szem eper vagy 1 alma
Ebed: salata paradicsom paprika neha almat tettem bele vagy egy kis natur csirkemell
Uzsonna: 1 alma
Vacsora:altalaban ugyan olyan sali mint delben 6 orakkor vacsorazom
Reggel futni jarok 20 percet delutan pedig 40 perc rubint reka. Ezt csinaltam 5 napig 2,5 kgot fogytam
Gondolom koplaltál...
Nah szóval, olvasd el a Sárga Kapszulát, Ha elolvastad biztos lesz kérdésed, de már sok mindent fogsz tudni. 1ó alatt el lehet olvasni és értelmezni a leírtakat
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!