Kell segítség valakinek?
Hát nekem segíthetnél :)
13 éves vagyok, lassan tuzennégy, és lány. Ennyi idősen még lehet, nem kéne ezzel foglalkoznom, de ennek több oka is van: Elég komoly komplexusaim vannak... Magamat pl. Teljesen kövérnek látom. Ami pedig amiatt alakult ki, mert sokan ezt mondták, én meg elhittem. És sokáig koplaltam, meg bűntudatom is volt evés után. Na mindegy. Csak szeretnék normálisan lefogyni, mindegy, mennyi idő alatt, csak tartósan. A hasamon van egy kis súlyfelesleg.
Szia!
Nekem jól jönne! :P 168/64 vagyok, már fogytam több, mint 10 kilót, de már nagyon lassan haladok. Érdekelne a helyes étrend, ch/zsír/fehérje arány, milyen és mennyi sport.
nekem jol jonne a segitseg :)
14 vagyok es a combom vastag de a torzsem pedig vekony..
mit tegyek hogy a combom vekonyabb legyen?
nagyon ketsegbe vagyok esve mert nagyon szegyellek felvenni feszulos nadragot vagy nyaron rovidnadragba jarkalni szoknyat meg vegkepp nem merek felvenni :(
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!