Elvileg igen, de nem mindegy a körítés...milyen a bőröd, az arcod, stb. Khm, mellesleg ezt a kérdést nem túl kedves dolog a fogyókúrás kérdések közé feltenni...
2009. dec. 29. 20:54
2/9 anonim válasza:
174cm és 49 kiló? Szép baleset... kérdezz meg egy modell iskolát, úgyis az ő szavuk a döntő nem?
2009. dec. 29. 20:55
3/9 anonim válasza:
Modellkedni modellkedhetsz, majdnem ütöd a 90-60-90-et. Tudom, hogy nulla közöm van hozzá, de az a 49 kg... hát, jó esélyed van rá, hogy anorexiába hajszolnak egy idő után (már most is kórosan sovány vagy). Szerintem nézz más munka után, ne engedd, hogy tönkretegyék az életed! légy boldog, nevess sokat, szülj gyerekeket... ez most így lehet hogy borzasztóan hangzik számodra... de gondolj bele, hány modell lett mostanság öngyilkos. (pl. Ruszlana Korsunova, estébé. persze nem feltétlenül a modellkedés miatt...ezzel csak arra utaltam, hogy ez a szakma teljesen megtöri az embert. Az örökös megfelelni vágyás, testképzavar, és még sok más.)
2009. dec. 29. 21:01
4/9 anonim válasza:
Ha szép az arcod, fotómodell simán lehetsz. Viszont a kifutóra alacsony vagy. Én 178 cm vagyok, és ez is határeset. Kifutómodelleket 180 cm környékétől keresnek. Persze ez nem érvényes, ha egy no name helyre akarsz elmenni, ahol nem magasak az elvárások és alacsony a színvonal.
2009. dec. 29. 21:41
5/9 A kérdező kommentje:
tudom ,így látatlanba tényleg kevésnek tűnik az a 49kg.de nem vagyok csontsovány ,sem kórosan sovány.ilyen az alkatom,nemtudok meghízni,egészségesen vékony vagyok,de nekem így pont jó :)
és köszönöm a válaszokat.
2009. dec. 29. 22:23
6/9 anonim válasza:
hat ha eros vagy akkor mehet...engem peldaul ez tett tonkre. en animator tancos voltam egy evig es mast sose halotam csak h ha veletlenul egy fel kilot hiztam rokton ramszoltak...engem lelkileg tonkretett:(
Szerintem mindenképpen. Elég vékony vagy.. Túl vékony.. De arra számítanod kell hogy kb a modellek 99.9%-a anorexiás...
2010. jan. 2. 20:44
9/9 anonim válasza:
teljesen megfelelőek az adataid, kivéve a magasságodat. pont túl alacsony vagy a kifutóhoz. az nem igaz,h. csak 180 centitől engedik fel a lányokat, sok a 176-178 centi közötti modell. és akadnak alacsonyabbak is, akik 174 körüliek, pl. Sasha Pivovarova v. Kate Moss, de sztem nehéz lenne azt elérni amit ők, az ő arcukért, kisugárzásukért annyira oda vannak a szakemberek és a rajongók, h. a magasság lényegtelenné vált, és hát valljuk be, ez kevés emberrel esik meg.
de azért megpróbálhatod...ha nagyon szép/különleges az arcod, tökéletes a bőröd....aztán meglátod. csak nehogy sok pénzt beleölj.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!