Kezdőoldal » Fogyókúrák » Egyéb kérdések » Hogyan lehet fogyni a hónaljun...

Panda.babee kérdése:

Hogyan lehet fogyni a hónaljunkból?

Figyelt kérdés

Lehet,hogy kicsit furcsa a kérdésem,ha nem tudjátok miről van szó,ezen a linken láthattok egy képet,hogy mégis mire gondolok: [link]

Tehát,kérlek titeket,segítsetek,ha tudtok bármilyen módszert,ami sikeresen eltünteti azt a csúnya felesleget.

Előre is köszönöm!

2014. máj. 23. 18:32
 1/5 anonim ***** válasza:
45%
Hát...lehet hülyeség,de talán fekvőtámasz?
2014. máj. 23. 18:43
 2/5 anonim ***** válasza:
45%
Hanyatt fekvés, két db súlyzó és végezz csukó-nyitó mozdulatokat. Behajlított karral és nyújtott karral is. Állva pedig hajolj előre, egyik kézzel támaszkodj térden, másikban a súlyzó és nyújtogasd/emelgesd hátrafele a súlyzót.
2014. máj. 23. 20:28
 3/5 A kérdező kommentje:
Köszönöm a segítséget! Megpróbálom! Az az igazság,hogy tudom,hogy nincs helyi fogyás,és ez a súlyfelesleg miatt van. Igazából nem vagyok kövér,se túlsúlyos,csak valamiért oda hízok és nagyon csúnyán néz ki. :(
2014. máj. 24. 22:25
 4/5 anonim ***** válasza:
100%

Diéta+aerob edzés+ súlyzós edzés

Ajánlatos a Sárga Kapszula

2014. máj. 25. 17:44
 5/5 anonim ***** válasza:
Ha tudod, hogy nincs helyi fogyás, akkor miért hiszed el, hogy mégis van? Nem értem az ilyen kérdéseket. A 3. válaszolóra hallgass.
2014. máj. 25. 20:44

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!